Tällä viikolla tulee kuluneeksi tasan vuosi, kun saimme lopultakin Volumen kotisivut avattua. Sanon lopultakin, sillä yhdistyshän perustettiin jo helmikuussa 2008. Merkkipäivän kunniaksi kävin penkomassa hieman nörttidataa Google Analyticsista.

chart

Sivut putkahtivat verkkoon 25. lokakuuta. Loppuvuoden 2008 kuluessa kuukausittaiset käyntikerrat nousivat nopeasti tuhannen pintaan ja maaliskuussa 3000 käynnin raja meni ensimmäistä kertaa rikki. Kesällä lukemat dyykkasivat välillä alle 1500:aan, mutta syyskuussa oltiin takaisin 3000:ssa ja lokakuussa lukema noussee yli 3500:n.

Top 5 luetuimmat artikkelit:

Rokkikesän avajaiset etusivu
Yhdistyksen esittelysivu
Bändikämpät
Rokkikesän ohjelma
Haaste Spotify-käyttäjille

Top 5 luetuimmat blogimerkinnät:

Haaste Spotify-käyttäjille
Facebook, yksityisyys ja ne ärsyttävät testit
Esittelyssä Vaasa Rock Cocks
Pete Parkkonen vieraassa univormussa
Jos sovittais että fiksut kirjoittaa ja tyhmät vaan lukee?

Blogimerkintöjä olemme Markon kanssa saaneet aikaiseksi jo sata kappaletta, toivottavasti ne pitävät jatkossakin Volumen sivut tapetilla silloin kun tapahtumista on taukoa. Puhetta on ollut myös vierailevista kirjoittajista, mutta ensimmäinen rohkea koekaniini on vielä löytämättä.

Top 5 maat joista Volumen sivuilla vieraillaan:

1. Suomi
2. Norja
3. Ruotsi
4. Belgia
5. Yhdysvallat

Top 5 kaupungit joissa Volumea luetaan:

1. Vaasa
2. Helsinki
3. Tampere
4. Turku
5. Jyväskylä

Top 5 hakusanat, joilla Volumen sivuille on päädytty

1. volume
2. volume vaasa
3. v-klubi
4. spotify kutsu
5. rokkikesän avajaiset

Mukavaa on huomata, että joka kolmas kävijä osaa jo naputtaa osoitteen www.volume.fi suoraan selaimeensa – jonkinlaista kävijäuskollisuutta on siis ilmassa. Ylivoimaisesti eniten liikennettä meille tulee Googlesta ja Facebookista.