Tulevana viikonloppuna pelataan jälleen salibandyn Rock SM -tittelistä Tampereella. Vuonna 2003 käynnistyneestä turnauksesta ei ole kasvanut ihan Rokkifutiksen veroista suurtapahtumaa, mutta erittäin hauskasta häppeningistä on kuitenkin kyse. Tässä lyhyet pelaajaesittelyt rakkaan Vaasa Rock Cocksin tämänvuotisesta pelaajistosta.

Markku Ikonen – Volume ry
Hitaasti liikkuva ja mailankäsittelytaidoiltaan onneton puolustaja, jonka onnistumisprosentti mitataan kropasta löytyvistä ”mansikoista” eli blokatuista laukauksista. Teki maalin Turussa 2003 ja heti perään Kokkolassa 2008. Mukana jokaisena vuonna.

Aki Åkerfelt – Volume ry

Rokkisählyn säännöt kieltävät korkeimpien sarjatasojen pelaajat, minkä takia parhaimmillaan ykkösdivaria runnonut Aki on joutunut jättämään turnauksia väliin. Nyt Aksu on jälleen mukana vastaamassa koutsaamisesta, jäätävistä laukauksista ja hotellihuoneen soundtrackista.

Macke Granfors – The Bullets
Räävitön Frankie Magnum malttaa sentään riisua muovisen nahkatakkinsa ennen kuin hyppää kentälle vastustajien harmiksi. Parhaimmillaan kulmaväännöissä, mutta omaa myös samettikäsimaisia pallonkäsittelytaitoja.

Sebu Björklund – YLE

Joukkueemme kapteeni on Kirk Hammettin täydellinen kaksoisolento. Sebun pystyy heittämään kehiin mille tahansa pelipaikalle, missä tahansa tilanteessa.

Sakke Holmqvist – Contrast
Vaasalaisten hyvin muistaman Contrastin rumpali opettaa nykyisin äidin pikku talttahampaita Turussa. Vuoden 2008 turnauksen pistepörssin ylivoimainen ykkönen sai palkinnoksi paistinpannun, jolla retostelee vieläkin.

Arttu Peljo – Fried Music

Firevisionista ja Fried Musicilta tuttu tuottaja/studiovelho, jonka tavaramerkkinä on kurvata ahnaasti maalin takaa parhaille vetopaikoille. 2008 turnauksen pistepörssin kakkonen. Mukana alusta asti.

Paati Wägar – The Sugarrush

Joukkueen kolmas alkuperäisjäsen uhmaa fysiikan lakeja pärjäämällä turnauksissa täysin ilman lepotaukoja tai unta. Vihaa häviämistä – kuten kaikki suomenruotsalaiset. Sinetöi Rock Cocksien kolmoisvoiton viimevuotisessa pistepörssissä.

Anna Pensar – YLE X3M
Mitään pelkäämätön radiojuontaja parkkeeraa vastustajan maalin eteen ja iskee irtopallot sisään. Anna liittyi joukkueeseen 2008 ja vei ensikertalaisena naisten pistepörssin nimiinsä lukemin 3+3.

Juha Niemi – Parkano 64
Volumen luottotrubaduuri tekee debyyttinsä Rock Cocksissa. On kuulemma hankkinut turnausta varten uuden mailan, joten odotukset ovat korkealla. Tarinakoneen lähtiessä kunnolla käyntiin pukuhuoneen jutut ovat vähintään K24-tasoa.

Elina Niemistö – YLE
Vuodesta toiseen Elina vannoo näennäisen vastahakoisena jättävänsä rokkisählyt tällä kertaa väliin, mutta kun kutsu käy, hän saapuu Seinäjoelta asti pelastamaan rokkikukot pinteestä. Erittäin varmaotteinen pelaaja.

Sami Salonen – SSG

Olliksen luottodj ja keikkapromoottori Sami ”Zäppin” Salonen astuu Rock Cocksin maaliin ensimmäistä kertaa. Kysyttäessä, miten hän aikoo täyttää Tinu Melantien jättämät suuret saappaat, puhelimesta kuului vain kähinää ”Marjoja, marjoja!”.

Yllämainitun retkikunnan lisäksi joukkueessa pelaavat/ovat pelanneet mm. Coma Silvennoinen, Mikko Tamminen, Lenni Paarma ja Jannika Bergroth.

rockcocks2005

Rock SM -hopeamitalijoukkue vuodelta 2005.

Jos olet lauantaina 24.1. Tampereella, kurvaa Spiral-saleille seuraamaan pelejä!