Jäsenyys

Miten liityn Volumen jäseneksi?
Täytä jäsenlomake netissä ja maksa jäsenmaksu pankkitilille. Kun maksu on vastaanotettu, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit liittyä jäseneksi myös tapahtumiemme yhteydessä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai ongelmia jäseneksi liittymisen kanssa, otathan yhteyden jäsenvastaavaamme sähköpostitse jasenet(at)volume.fi

Milloin ja mistä saan jäsenkortin?
Kortit ovat noudettavissa Volumen tapahtumien yhteydessä lipunmyynnistä. Mikäli haluat, että kortti postitetaan sinulle kotiin, valitse toimitustavaksi ”Posti” ja lisää jäsenmaksuun 2 euroa toimituskuluja. Varaudu maksusuorituksen jälkeen noin viikon mittaiseen käsittelyaikaan.

Kauanko jäsenyys on voimassa?
Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti.

Mitä hyötyä jäsenyydestä on?
Tukemalla Volumen toimintaa liittymällä jäseneksi saat alennusta kaikkien Volumen tapahtumien pääsylipuista. Lisäksi saat kutsun Volumen mahdollisiin muihin jäsentapahtumiin. Jäsenkorttia näyttämällä saat jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme ympäri vuoden. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: voit ottaa osaa Volumen päätöksentekoon jäsenkokouksissa.

Tiedotus

Mistä saan ajankohtaista tietoa Volumen tulevista tapahtumista ja toiminnasta?
Ajankohtaista tietoa Volumen tapahtumista ja toiminnasta saa parhaiten seuraamalla Volumen Facebook ja Instagram-sivuja, joita päivitetään kaikista aktiivisemmin. Nettisivuilta löydät tarkempaa tietoa Volumen toiminnasta, tulevista tapahtumista ja myös haastatteluja paikallisista bändeistä sekä ajoittaisia blogipostauksia. Myös tarkemmat yhteystiedot löydät Volumen nettisivuilta kohdasta Yhteys.
Jos joku askarruttaa tai et löydä tarvitsemaasi tietoa, voit myös olla yhteydessä suoraan Volumeen joko Instagramissa yksityisviestillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(ät)volume.fi.

Keikat

Miten bändimme pääsisi keikalle Volumen tapahtumaan? Millaisia tapahtumia Volume ylipäätään järjestää?
Volumen ohjelmistotiimi on päävastuussa keikkojen ideoinnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Järjestämme niin ilmaistapahtumia, all-ages-keikkoja kuin myös isompien artistien ja bändien iltoja alueen yökerhoissa ja kulttuuritiloissa sekä joskus jopa ulkoilmatapahtumia. Parhaiten keikkamahdollisuuksien tiedustelu onnistuu olemalla yhteydessä Volumen ohjelmistotiimiin laittamalla sähköpostia osoitteeseen ohjelmisto(ät)volume.fi.

Mihin aikaan yhtyeet esiintyvät?
Aikataulut ilmoitetaan viimeistään keikkaa edeltävänä päivänä Volumen Instagramissa ja Facebook-tapahtumassa sekä Volumen kotisivujen tapahtumatiedoissa. HUOM! Varaudu narikkaruuhkaan tulemalla ajoissa!

Miten voin lähettää bänditoiveita Volumelle?
Lähetä bänditoiveesi ottamalla yhteyttä Facebookin tai Instagramin kautta tai osoitteeseen info(at)volume.fi.

Pääseekö kehitysvammaisen tukihenkilö tapahtumiinne ilmaiseksi Ystävänkortilla?
Kyllä pääsee. Lue lisää Ystävänkortista Ystävänkortti Toiminnan kotisivuilta.

Ennakkoliput

Missä ennakkolippuja myydään?
Ennakkoliput ovat myynnissä Studio Ticketissä. Tarkemmat tiedot löydät sekä Facebook-tapahtumasta että Volumen kotisivujen tapahtumatiedoista. Huom! kaikille tapahtumille ei ole ennakkolipunmyyntiä!

Mitä jos on jäsen, haluaa ennakkolipun, mutta ei ole vielä hakenut jäsenkorttia?
Jäsenlipun voi ostaa ilman jäsenkorttia, sillä jäsenyys tarkistetaan lipunmyynnissä.

Vapaaehtoistoiminta

Volumen toiminta kiinnostaa, voiko tekemiseen ja ideointiin osallistua?
Ota meihin yhteyttä, jos tunnet halua auttaa ja vaikuttaa livemusiikin oloihin ja tarjontaan Vaasassa! Volume kaipaa jatkuvasti uutta ja innokasta väkeä mukaan kaikille toimintansa tasoille, aina katupromootiosta lipunmyyntiin, ohjelmatarjonnan ideointiin, webmasterointiin, roudausapuun ja niin edelleen. Vapaaehtoistoimintaan liittyviin kysymyksiin ja ehdotuksiin vastaa vapaaehtoiskoordinaattori Nikolas Siika-aho osoitteessa jasenet(at)volume.fi.

Palaute

Miten voin lähettää palautetta Volumelle?
Lähetä palautteesi osoitteeseen info(at)volume.fi. Kaikki toimintaamme liittyvä palaute on tervetullutta ja pyrimme ottamaan sen huomioon toimintaamme kehittäessämme!