Jäsenyys

Miten liityn Volumen jäseneksi?
Täytä jäsenlomake netissä ja maksa jäsenmaksu pankkitilille. Kun maksu on vastaanotettu, saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit liittyä jäseneksi myös tapahtumiemme yhteydessä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai ongelmia jäseneksi liittymisen kanssa, otathan yhteyden jäsenvastaavaamme sähköpostitse jasenet(at)volume.fi

Milloin ja mistä saan jäsenkortin?
Kortit ovat noudettavissa Volumen tapahtumien yhteydessä lipunmyynnistä. Mikäli haluat, että kortti postitetaan sinulle kotiin, valitse toimitustavaksi ”Posti” ja lisää jäsenmaksuun 1 euro toimituskuluja. Varaudu maksusuorituksen jälkeen noin viikon mittaiseen käsittelyaikaan.

Kauanko jäsenyys on voimassa?
Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti.

Mitä hyötyä jäsenyydestä on?
Saat alennusta kaikkien Volumen tapahtumien pääsylipuista. Lisäksi saat kutsun Volumen perinteisiin pikkujouluihin ja mahdollisiin muihin jäsentapahtumiin. Jäsenkorttia näyttämällä saat jäsenetuja yhteistyökumppaneiltamme ympäri vuoden. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: voit ottaa osaa Volumen päätöksentekoon kokouksissa.

Keikat

Miten bändimme pääsisi keikalle Volumen tapahtumaan? Millaisia tapahtumia Volume ylipäätään järjestää?
Volume järjestää tapahtumia pääasiallisesti kahden eri nimikkeen alla:

– Volume Live -tapahtumat järjestetään pääosin yökerhoissa ja iltojen pääesiintyjät ovat jo vähintäänkin jossain määrin tunnettuja nimiä ympäri maan. Tapahtumiin otetaan lämmittelijöitä mahdollisuuksien mukaan. Volume Live -ohjelmistosta vastaa Susanna Kuparinen (keikat(at)volume.fi).

– V-Klubi on kerran kuukaudessa keskiviikkoiltana järjestettävä klubi, jonka tarkoituksena on tarjota esiintymismahdollisuuksia Vaasan sekä sen lähialueiden nouseville bändeille. Jokaisen illan ohjelmassa on 1-2 esiintyjää. V-klubien lipputulot menevät suoraan illan esiintyjille ALV-lyhennettynä. V-Klubien ohjelmistosta vastaa Marko Perälä (marko.perala(at)volume.fi).

Mihin aikaan yhtyeet esiintyvät?
Aikataulut ilmoitetaan viimeistään keikkaa edeltävänä päivänä sekä Volumen kotisivujen tapahtumatiedoissa että Facebook-tapahtumassa. HUOM! Varaudu narikkaruuhkaan tulemalla ajoissa!

Miten voin lähettää bänditoiveita Volumelle?
Lähetä bänditoiveesi osoitteeseen info(at)volume.fi.

Pääseekö kehitysvammaisen tukihenkilö tapahtumiinne ilmaiseksi Ystävänkortilla?
Kyllä pääsee. Lue lisää Ystävänkortista Ystävänkortti Toiminnan kotisivuilta.

Ennakkoliput

Missä ennakkolippuja myydään?
Ennakkoliput ovat myynnissä Studio Ticketissä. Tarkemmat tiedot löydät sekä Facebook-tapahtumasta että Volumen kotisivujen tapahtumatiedoista.

Mitä jos on jäsen, haluaa ennakkolipun, mutta ei ole vielä hakenut jäsenkorttia?
Jäsenlipun voi ostaa ilman jäsenkorttia, sillä jäsenyys tarkistetaan lipunmyynnissä.

Vapaaehtoistoiminta

Volumen toiminta kiinnostaa, voiko tekemiseen ja ideointiin osallistua?
Ota meihin yhteyttä, jos tunnet halua auttaa ja vaikuttaa livemusiikin oloihin ja tarjontaan Vaasassa! Volume kaipaa jatkuvasti uutta ja innokasta väkeä mukaan kaikille toimintansa tasoille, aina katupromootiosta lipunmyyntiin, ohjelmatarjonnan ideointiin, webmasterointiin, roudausapuun, uusien jäsenetuuksien kalastamiseen ja niin edelleen. Vapaaehtoistoimintaan liittyviin kysymyksiin ja ehdotuksiin vastaa vapaaehtoiskoordinaattori Sanna Perälä osoitteessa sanna.perala(at)volume.fi.

Palaute

Miten voin lähettää palautetta Volumelle?
Lähetä palautteesi osoitteeseen info(at)volume.fi. Kaikki toimintaamme liittyvä palaute on tervetullutta ja pyrimme ottamaan sen huomioon toimintaamme kehittäessämme!