Kokeiltaisiinko jotain aivan uutta?

Musiikkia seuraaville ihmisille mainio musiikkipalvelu nimeltä Spotify saattaa ollakin jo tuttu. Jos ei ole, hae ilmainen Spotify-kutsu ja asenna softa itsellesi, niin pääset alkuun. Yhdellä lauseella kuvattuna Spotify on streaming-tekniikalla toimiva musiikkipalvelu, johon tutustuttuasi alat miettimään, tarvitseeko musiikkia omistaa levyinä tai mp-kolmosina lainkaan, jos se on noin helposti saatavilla.

Homman nimi on seuraava. Meillä on viikon päästä tulossa timantinkova keikka Club 25:ssä. Regina ja Ceebrolistics samana iltana on sen suuruusluokan kaappaus, jolla voi mielestäni jo paukutella hieman henkseleitä. Nyt voitaisiin luoda yhdessä iltaan sopiva soundtrack Spotifyn avulla.

Tee näin:

1. Asenna Spotify.
2. Klikkaa tätä linkkiä: http://open.spotify.com/user/mikonen/playlist/12UVdKuvIVOGJPx322Gl33
3. Spotifyysi ilmestyy uusi soittolista nimeltä Flanelli-klubi 03/2009
4. Vedä ja pudota listalle mitä tahansa musiikkia, joka mielestäsi sopii illan teemaan (rap/dub/elektro/pop jne.)
5. Kuuntele ja nauti! Arvosta myös muiden mielipiteitä sen verran, ettet pyyhkäise listaa tyhjäksi.

Päivitys: Listalla jo reilusti yli 100 biisiä laadukasta musiikkia ja lisää saa laittaa. Kiitos kaikille osallistumisesta jo nyt!

Tarkennus: Spotifyn käyttäjälisenssi ei salli julkista esittämistä, joten tämä soittolista on tarkoitettu lähinnä artisteihin tutustumiseen ja tunnelman nostatukseen. Yritämme tietysti etsiä listalle lisättyjä levyjä käsiimme lauantaita varten.