Älä tule myöhässä keikalle

Alku on bändikeikan mielenkiintoisin osa. Asteleeko bändi lavalle kuin arkisiin lapiohommiin vai mahtipontisen intron saattelemana? Onko laulaja yksi musketööreistä vai huipentuuko kaikki vasta hänen sisääntuloonsa?... Read more

Volumen blogi on kuumaa luettavaa!

Kolmisen kuukautta sitten päivittelin blogien kilpajuoksua lukijoista ja heitin haasteen muotibloggaajien suuntaan. Tänään vilkaisin pitkästä aikaa Blogilistan lukijatilastoja, ja totesin Volumen olevan huimassa nousukiidossa!

Vanhoja Suomi-sävelmiä miksattuna

Ennen oli laivat puuta, miehet rautaa ja nähtävästi kynätkin terävämpiä, sillä vanhoissa kotimaisissa sävelmissä kuulee aika mestarillista sanankäyttöä. Jos et usko, kuuntele DJ Mekaanikon miksaus.

Suomalaisen musiikin portit maailmalle avautuvat

Piraatteja käsittelevässä kirjoituksessa tulin hieman kritisoineeksi Teostoa, ja nyt kyllä hävettää, hitsi vieköön! Teosto on nimittäin tänään osoittanut kulkevansa kehityksen terävimmässä kärjessä, mitä tulee internetiin.

Pelkään vaaleansinisiä liivejä

Matka Vaasan kävelykadun poikki on näinä päivinä lyhyt, mutta karikkoinen. Aistit valpastuvat ja niskakarvat nousevat pystyyn: mistä ilmansuunnasta siniliiviset tänään hyökkäävät?

Hyvä vai paha piraatti?

Suomi saa uuden puolueen, jos ja kun Piraattipuolueen keräämät kannattajakortit hyväksytään puoluerekisterissä. Mitä näistä uuden sukupolven piraateista oikein pitäisi ajatella?

Wedding Singerit tien päällä

Olettekin jo varmaan malttamattomina miettineet, miten edellisessä blogikirjoituksessa mainittu hääkeikka Keski-Suomessa sujui. No sehän sujui erinomaisesti!