Volumen pöytälätkämestari on selvillä

Volumen pöytälätkämestaruus ratkottiin eilen Hietalahden stadionin jäisellä muovilla. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua: Sportify-soittolista soitti munakasta jäähallirokkia ja Gambina virtasi.

Spotify-perjantai 26: superbändit

Osanotto viimeisimpiin Spotify-perjantaihin on ollut aika laimea, ja jos rehellisiä ollaan, aiheetkaan eivät ole päätä huimanneet. Olin jo aikeissa hyllyttää koko homman, kunnes myöhään torstai-iltana... Read more

Pro bono

Tv-dokumentti synnytti graafikkojen kansanliikkeen Suomen ainoan parfumöörin puolesta. Mitä hyvää sinä voisit tehdä, ja kenen puolesta?

Muistatko vielä nämä nettipalvelut?

Facebookin ja Googlen rynnistys on tehnyt monista kotimaisin voimin kehitetyistä nettipalveluista antiikkia. Huonompaan vaihtoehtoon ei toki tarvitse tyytyä säälistä, mutta isojen ylivallalla on huonotkin puolensa.

Kuvia Club 25:n metalli-illasta

Club 25:n alakulttuuriviikonloppu houkutteli paikalle yhteensä yli 300 kävijää ja sujui mainiosti. Volume kiittää kaikkia osallisia! Katso Jonaksen ja Jannen upeat keikkakuvat tämän linkin takaa.

Uutta lastenhuonetta sisustamassa

Jos sellainen typerä vertauskuva sallitaan, että levyt ovat bändin jälkikasvuja, bändikämppä lienee siinä tapauksessa lastenhuone. Kämpällä vietetään muksujen kanssa mahdollisimman paljon aikaa ja koitetaan tuuppia... Read more

Spotify-perjantai 25 special

Club 25 -keikkaviikonlopun järjestelyt ovat loppusuoralla. Nyt tarjoamme kaikille mahdollisuuden vaikuttaa alkuillan taustamusiikkiin Spotifyn kautta.