view_image

Anti-Flag. Kuva Maggie St. Thomas

Syksyn 2009 ensimmäinen keikkamatkakohde on selvillä. Paikka on tuttu ja turvallinen Rytmikorjaamo, jonne ristiin rastiin Eurooppaa reissaava Eastpak Antidote Tour pysähtyy 20. marraskuuta. Tourin ohjelmisto sisältää tanakkaa punkkia yhdysvaltalaisen Anti-Flagin johdolla, illan muut esiintyjät ovat Alexisonfire (CAN), Four Year Strong (USA) sekä The Ghost Of A Thousand (UK).

Info

Paikka: Rytmikorjaamo, Seinäjoki
Aika: 20.11.2009
Ikäraja: 18 vuotta
Matkan hinta: 35 €, jäseniltä 32 €
Hinta sisältää bussimatkan ja pääsylipun. Bussissa saa nauttia omia virvokkeita.

Ilmoittautumisohjeet (päivitetty 20.11.)

Volume on varannut liput etukäteen ilmoittautuneille. Jos viime hetkellä tajuat haluavasi lähteä mukaan, ilmesty Ylätorille Amarillon eteen klo 18 mennessä. Voit maksaa matkan (10 €) käteisellä bussiin noustessa ja ostaa lipun Rytmikorjaamolta.

Lisätietoa bändeistä (lähde: Fullsteam Agency)

1980-luvun lopussa perustettu Anti-Flag on koko uransa ajan taistellut ihmis- ja eläinoikeuksien puolesta sekä kritisoinut voimakkaasti kapitalismia ja Yhdysvaltojen harjoittamaa ulkopolitiikkaa. Yhtye on musiikillisten saavutustensa ohella kunnostautunut myös manifestien kirjoittajana, joita löytyy levynkansien ohella myös bändin nettisivuilta.

Post-hardcore-yhtye Alexisonfire saapuu vuosien odottamisen jälkeen ensimmäistä kertaa Suomeen. Kesäkuun lopussa neljännen albuminsa ”Old Crows / Young Cardinals” julkaissut kanadalaisviisikko tunnetaan erityisesti kauniita melodioita, aggressiivisia riffejä, rankkaa huutoa ja puhtaita lauluosuuksia sekoittelevista kappaleistaan. The Eastpak Antidote Tourin ohella Alexisonfire on kiinnitetty täksi kesäksi Pohjois-Amerikkaa kiertävän Warped-rundin ohjelmistoon.

Kiertueen kolmas esiintyjä on melodista punkpopia post-hardcoreen ja skatepunkiin sekoitteleva Four Year Strong. Nykyisin Fall Out Boyn ja Panic At The Discon kanssa samaan talliin kuuluva kokoonpano julkaisee ensi viikolla kolmannen albuminsa ”Explains it All”, joka sisältää bändin oman materiaalin sijaan punkpop-versioita 90-luvun hittibiiseistä. Uutuuslevyllä Four Year Strongin käsittelyyn ovat päätyneet esimerkiksi The Smashing Pumpkinsin ”Bullet with Butterfly Wings”, Nirvanan ”In Bloom” ja Alanis Morissetten ”Ironic”.