Rockwerstaan remontti on edennyt huimasti, mutta valitettavasti siitä on ollut jonkin verran harmiakin. Ongelmia lähinnä syntyi ikkunoiden vaihdon pitkittyessä. Useinhan isoissa saneerauksissa aikataulut hieman heittelee, näin kävi myös rockwerstaan kohdalla.

Volume ylläpitää tiloja ja vastaa siitä nuorisotoimelle. Päätimme hyvittää bändeille ja studiolle menetettyä treeni/nauhoitusaikaa niin, että kesäkuun vuokraa kenenkään ei tarvitse maksaa. Jos tästä on jotain kysyttävää, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen.

Kesä on alkamassa ja alkuvuosi paketissa Volumen osalta. Nyt tapahtumat hiljenee, mutta se ei tarkoita toimettomuutta meidän osalta.  Syksyn ohjelmistoa rakennetaan kovaa vauhtia. Foorumille voitte laittaa toiveita tai haaveita, niistä voi joku onnistuakin.

Kiitos kaikille vapaaehtoistyöntekijöille. Ilman heidän panostaan mitään tapahtumaa ei saataisi tehtyä. He ovat kiistatta tärkein osa toimintaa ja sen kehittymistä.  Yhtä suuri kiitos tapahtumiin tulleita asiakkaita kohtaan, ilman teitä toimintaa ei myöskään olisi.  Hallituksen jäsenet ansaitsevat kiitoksen kovasta työnteosta ja pitkästä pinnasta.

Jäsenmäärä on ollut huimassa kasvussa ja yli 120 jäsentä kertoo paljon. Meille se antaa neuvottelumahdollisuuksia ja päättäjille osviittaa siitä, että tälläiselle toiminnalle on kysyntää Vaasassa ja ennen kaikkea se koetaan tärkeäksi.  Jokainen voi myös osaltaan viedä asioita eteenpäin kertomalla meille toiveistaan tai ideoistaan. Tulevaisuutta varten tehdään paljon töitä ja tuodaan esille asioita jotka vaatisivat parantamista. Yksi tälläinen asia on kunnollinen rokkiclubi, eli tila joka on tehty elävää musiikkia varten. Korvaaja Club 25:lle, kun siitä aika jättää lopullisesti jossain vaiheessa väkisinkin.

Hyvää kesää. Rentoutukaa ja kuunnelkaa musiikkia.

Marko