Blogit ovat kuolemassa, kertoi Ideacafe. Eli kylläpä tuli valittua mainio aika bloggaamisen aloittamiselle. Nykyäänhän jengi jaksaa lukea korkeintaan muutaman sanan Jaikuja tai Facebook-päivityksiä, ja esittelipä MySpacen Riku palstallaan uuden nanobloggaussaitin, Adocun, jossa viestit saavat olla korkeintaan yhden sanan mittaisia. Joten ”NGGHH!” vaan teille kaikille! (Vaasa.netin nimimerkki The Rock Monkey on nanokirjoitellut jo vuosia: 😀 😀 😀 Great stuff!!!!!! Puss ja niin edelleen)

Päätimme kuitenkin taistella pidempien tekstien puolesta. Volumen blogien tarkoituksena on paitsi viihdyttää, myös kertoa musiikkiyhdistyksen toiminnan siitä puolesta, joka tapahtuu kulisseissa. Welmu kaatui pitkälti läpinäkyvyyden puutteeseen ja sisäpiirisyytöksiin, joten Volumea lähdetään viemään päinvastaiseen suuntaan. Pelkästään syksyn puihin menneistä keikkasuunnitelmista kirjoittelee jo viikon.

Lopuksi terveiset oman blogimaailmani idoleille: Graceskullin Ovelle, Jockalle, Gladerille (EVP), Sompille, Marialle, Parkkarille ja Kunkku Pähkinälle, joilta tämä homma luonnistuu. Ja tietysti Karhuherralle, Roklinnulle, EVK:lle ja Schulmanin Alexille, vaikkei tuttuja ollakaan.