Vuoden 2019 puhutuimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut Maustetytöt nousi helmikuussa ensisinglellä ”Tein kai lottorivini väärin” koko kansan tietoisuuteen ja on sen jälkeen keikkaillut ahkerasti ympäri Suomen.

Nyt duo saapuu tuomaan joulumieltä Vaasaan, Volumen legendaarisia pikkujouluihin Leipätehtaalle 20.12! Mukana myös tämän vuoden Wasa Band Jameissa ihastuttanut Pieniss & The Sieviss, joka soittaa tietenkin Leevi & the Leavingsin rakastettuja klassikoita!

INFO:
Volumen pikkujoulut:
Maustetyöt,
Pieniss & The Sieviss plays Leevi & The Leavings
@Leipätehdas
Perjantaina 20.12.2019
K-18

Ennakot: 12/10€ + toim.maks.
Ovelta: 15€ / 13€
Edullisempi hinta Volumen jäsenille.

Ennakkoliput tulossa myyntiin pian Studio Ticketiin!

HUOM!
Volumen lipputiski siirtyy syksyn 2019 aikana pois käteisen käytöstä, joten toivomme että ostaessanne lipun ovelta käytätte korttimaksua.

MAUSTETYTÖT
Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen, Anna ja Kaisa Karjalaisen, popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk asenteella varustettu koko kansan popbändi.

Facebook: https://www.facebook.com/maustetytot/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7JHNSkrbx2b0w8psFeVE4I
Youtube: https://youtu.be/9ljq16G060s

PIENISS & THE SIEVISS plays LEEVI & THE LEAVING
Alkuvuodesta 2019 legendaarisissa Wasa Band Jameissa, sekä Rytmis Band Jameissa ihastuttanut Pieniss & the Sieviss tulkitsee Leevi & the Leavingsin rakastettuja ikivihreitä kunnioittavaan sävyyn.
Poppoo esiintyi myös toukokuussa Seinäjoen Rytmikorjaamolla järjestetyissä Band Jameissa.
Nyt he nousevat siis kolmannen kerran estraadille, tuomaan Gösta Sunqvistin tyyliin joulumieltä Volumen pikkujoulu kansalle!

Pieniss & The Sieviss:
Joni Kinnari – laulu ja akustinen kitara
Arttu Jaulimo – koskettimet & taustalaulu
Elina Vikman – viulu
Taisto Matsomppi – basso & taustalaulu
Paati Wägar – rummut & taustalaulu
Sameli Pernaja – sähkökitara & taustalaulu