Rakastettu kulttiyhtye Plutonium 74 tekee vihdoin odotetun paluun keikkalavoille ja he tulevat kiertämään Suomea marras-joulukuussa 9 keikan voimin.

Plutonium 74 julkisti jo kesällä keikan Helsingin Tavastia-klubille ja se varattiin loppuun vain muutamassa tunnissa. Bändi tullaankin näkemään nyt myös ensimmäistä kertaa Vaasassa, kun he nousevat Leipätehtaan lavalle 15.11.2019. Tämä on kyllä sellaista herkkua, jota ei todella kannata missata!

INFO
Plutonium 74 @ Leipätehdas
Perjantaina 15.11.2019
Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, Vaasa
K-18
Ovet auki: 22:00

Liput ennakkoon: 15€ / 13€ +toim.maks.
Liput ovelta: 18€ / 16€

HUOM!
Volumen lipputiski siirtyy syksyn 2019 aikana pois käteisen käytöstä, joten toivomme että ostaessanne lipun ovelta käytätte korttimaksua.

Lippujen edullisempi hinta tarkoitettu Volumen jäsenille.
Jäseneksi pääset halutessasi liittymään täältä:
www.volume.fi/jasenyys

PLUTONIUM 74
Ylermi Rajamaan ja Ville Pystysen johtama Plutonium 74 on vuonna 1998 perustettu psykedeelistä rytmimusiikkia esittävä 10-henkinen orkesteri, joka nousi kulttimaineeseen jo heti debyyttilevynsä (Pasilasta Kallioon) ilmestyttyä vuonna 2003. Albumin teemoina olivat arkiset asiat, yhteiskuntakritiikki ja rasisminvastaisuus.
Tämä musiikin rakastettu outolintu on tunnettu siitä, että se valuttaa uutta materiaaliaan eetteriin melkoisen harkitusti, sillä debyytin jatkoa seurasi vasta vuonna 2008, kun he julkaisivat seuraavan täyspitkän ”Peittoalueen Ulkopuolella”.

Yhtye tunnetaan hurmoksellisista live-keikoistaan, joissa pääsee kuulemaan mm. kappaleet ”Kaisa meni discoon”, ”Ruisleipää ja lakipykäliä” ja ”Aleksis kiven kadulla”.

Tämä on todella harvinaista herkkua, joten älä missään nimessä jätä tätä keikkaa väliin!

Kotisivut: www.plutonium74.com
Facebook: www.facebook.com/Plutonium74
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0T4Rzxhk4GAhxrdjRmtgvk
www.fullsteam.fi

Keikan tarjoaa,
Volume ry.
www.volume.fi