Raskaan rockin sanansaattaja Lucifer ilahduttaa fanejaan neljän keikan minikiertueella keväällä 2019. Vaasan Leipätehtaalle yhtye saapuu perjantaina 25.tammikuuta.


Lucifer perustettiin vuonna 2014 Berliinissä laulaja Johanna Sadonisin toimesta. Yhtye on perustamisensa jälkeen käynyt läpi useita jäsenvaihdoksia ja musiikillisia muutoksia. Tällä hetkellä bändi vaikuttaa Ruotsista käsin, missä kaikki jäsenet solistia myöten asuvat. Yksi uusista jäsenistä on Hellacoptersista ja Entombedistakin tuttu Nicke Andersson, jonka liittymisen myötä myös bändin musiikkiin on ilmaantunut uusia sävyjä ja vintagerockin vivahteita.

Lucifer kumartaa legendaaristen rock- ja metallivaikuttajien suuntaan. Yhtyeen musiikkiin ovatkin inspiroineet muun muassa sellaiset pienet nimet kuin Black Sabbath, Deep Purble, Blue Öyster Cult ja Lucifer´s Friend. Kansainväliseen tietouteen bändi ponnahti ensimmäisen Anubis -nimeä kantavan singlen sekä debyyttialbumi Luciferin myötä.

Lucifer tunnetaan ahkerana keikkabändinä ja keikkoja onkin Euroopan lisäksi ehditty heittää esmerkiksi USA:ssa, Kanadassa ja Japanissa asti.


INFO

Perjantaina 25.1.2019

Leipätehdas, Hietasaarenkatu 14, Vaasa

K-18

Ovet auki: 22:00

Liput ennakkoon: 15€ / 13€ + toim.maksu

Liput ovelta: 18€ / 16€

Liput myynnissä Studio Ticketissä!

 

Lippujen edullisempi hinta tarkoitettu Volumen jäsenille.

Jäseneksi pääset halutessasi liittymään täältä:

www.volume.fi/jasenyys

Tapahtuman Facebook-osoite: https://www.facebook.com/events/2040834119300338/