Suomalaisen vaihtoehtorockin pitkäaikainen suunnannäyttäjä Maj Karma saapuu Vaasaan ja esiintyy Leipätehtaalla perjantaina 30.11. Yhtye on perustettu Harjavallassa vuonna 1992 ja on tästä asti ihastuttanut kuulijoitaan monipuolisella musiikillaan. Yhtye on erityisen tunnettu laulajansa Herra Ylpön vahvasta laulutulkinnasta.

Maj Karma on uransa aikana ehtinyt julkaista useita albumeita ja EP:itä. Albumeista tunnetuin lienee vuonna 2006 julkaistu ”Ukkonen”. Viimeisin julkaisu ”101 tapaa olla vapaa” julkaistiin 4. toukokuuta 2018 ja sitä on kuvailtu musiikkilehti Soundin levyarvion yhteydessä sanoin raskas, ahdistava, raikas sekä vapaa. Melko mielenkiintoinen kokonaisuus siis! Julkaisun kantavina voimina toimivat Maj Karman kitaristi Häiriön surisevat kitarariffit, Herra Ylpön vahva laulutyyli sekä kokonaisuutta kannattelevat rikkaat rytmit. Yhtyeelle ominaisen synkkyyden lisäksi levyllä saadaan kokea hieman myös hentoa keveyttä.

Yleisöä lämmittelemässä nähdään punk metal -yhtye RiESA, joka on juuri lokakuussa julkaissut debyyttialbuminsa ”Ämpäreitä sekä sirkushuveja”. Yhtye itse kuvailee musiikkinsa sopivan Stam1nan, Mokoman, Apulannan sekä CMX:n musiikin ystäville.

Maj Karman ja Riesan keikka osuu mukavasti pikkujoulukaudelle, joten nappaa mukaan kaveriporukkasi tai kumppanisi ja tule viettämään mitä mahtavin ilta laatumusiikin parissa.

INFO:

Maj Karma & RiESA @ Leipätehdas

Hietasaarenkatu 14, 65100 Vaasa

Perjantai 30.11.2018

Ovet: 22.00

Ennakkoliput: 16€ (Volumen jäsenille 14€) +toim.maks.

Liput ovelta: 18€ (Volumen jäsenille 16€)

K-18

Ennakkoliput: www.studioticket.fi/tapahtuma/maj-karma/