Alkuvuoden energisimmästä keikasta ei asennetta puutu, kun SMC Lähiörotat, Hutski Dinki Family ja DJ UnWanted saapuvat Leipätehtaalle ja pistävät bileet pystyyn! Kannattaa ehdottomasti saapua paikalle todistamaan bändien livekunto omin silmin!

Helsinkiläinen rap-yhtye SMC Lähiörotat avaa Volumen kevätkauden Leipätehtaalla perjantaina 26.1. Keikka käynnistää samalla Volumen 10-vuotis juhlavuoden ja on kaiken kaikkiaan 200. yhdistyksen järjestämä musiikkitapahtuma. Lähiörotat lavalle lämmittelee paikallinen Hutski Dinki Family, jolta tullaan kuulemaan uutta, juuri työn alla olevaa materiaalia. Muusta musiikista vastaa DJ UnWanted.

SMC Lähiörotat nousi alun perin julkisuuteen ammattimaisesti tehdyillä musiikkivideoillaan, kuten vuonna 2009 ”Skatemaniacs” -elokuvaa varten tehdyllä ”SMC Hoodrats”-videolla. Yhtyeen biiseissä kantavana teemana on muun muassa rappioromantiikka sekä skeittaus, ja kokoonpanon nimessä oleva SMC tuleekin sanasta Skatemaniacs. Lähiörotissa vaikuttavat Avionin Prinssi, Juno, Erä-Koira, Thono Slono, K.V.N. & LOBO ja artistien omin sanoin ”lukematon määrä porukkaa Helsingin lähiöistä.” Tällä hetkellä tämä uudistuskykyinen superkokoonpano on aktiivisempi kuin koskaan ja keikkaa sekä uusia biisejä pukkaa!