Volumen perinteiset pikkujoulut ovat täällä taas ja hauskempina kuin koskaan – esiintymässä Kalevauva.fi ja Sepi Kumpulainen Duo!

Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys Volume ry:n perinteiset pikkujoulut järjestetään tällä kertaa Doo-Bop Clubilla torstaina 7.12. Esiintyjinä nähdään koko kansaa riemastuttava huumoriyhtye Kalevauva.fi sekä kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä Sepi Kumpulainen Duo.  Liittymällä Volume ry:n vuoden 2018 jäseneksi sisäänpääsy on ilmainen. Jäsenyyden hinta on 7€/vuosi ja liittyä voit Studio Ticketissä tai tapahtumassa paikan päällä. Ilman jäsenyyttä ennakkoliput hintaan 8€ + toimitusmaksu ja liput ovelta 10€. Ennakkoliput myynnissä Studio Ticketissä.

Illan aikana luvassa huumorimusiikkia ja yllätysohjelmaa

Kalevauva.fi on Kimmo Nummisen ja Aapo Niinisen luotsaama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan, mistäpä muualtakaan kuin Vauva.fi-foorumilta. Bändi on saavuttanut reippaassa vuodessa suuren kansansuosion, joka johtuu paljolti yhtyeen erityisen samastuttavista teksteistä.

Seppo Tapani ”Sepi” Kumpulainen, eli ”Kalevankadun laulava talonmies” on suomalainen kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja, joka teki läpimurtonsa 1990-luvun alussa. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Armotonta menoa” ja ”Railakas ilta Venetsiassa” sekä nyt uutena, uunituoreena hittinä mm. Neste K bensa-asemien TV mainoksista tuttu ”Ole Rohkea Vaan”. Komppikaverina duossa mukana muusikko Juha Saunala.

Luvassa myös yllätysohjelmaa, tule mukaan ja koe pikkujoulukauden hauskimmat juhlat!

Tervetuloa!