Oletko tai oletteko omakustanteisesti omaa musiikkia tekevä paikallinen artisti tai bändi? Jos vastaus on kyllä, kannattaa ehdottomasti osallistua V-stipendin jakoon.

Ilmoittautuminen ja osallistumisen ehdot

Ilmoittautua voi laittamalla sähköpostia osoitteeseen stipendi@volume.fi ja mainitsemalla ilmoittautumisviestissä kaikki vuoden 2017 aikana tekemänne julkaisut ja keikat. Kertokaa myös, miten olette olleet näkyvillä eri medioissa. Vaasan lisäksi myös lähialueilla vaikuttavat muusikot voivat osallistua stipendin jakoon.

Ilmoittautumisaika on 30.11.2017 saakka, jonka jälkeen ilmoittautuneet asetetaan järjestykseen keikka-aktiivisuuden, medianäkyvyyden sekä julkaisujen suhteen. Viisi aktiivisinta paikallisbändiä tai -artistia pääsevät yleisöäänestykseen tammikuussa 2018. Kukin neljästä osa-alueesta (keikat, media, julkaisut, äänestys) on yhtä arvokas ja yhteispisteet ratkaisevat stipendin saajan. Tasapistetilanteessa sijoituksen ratkaisee kansan sana eli yleisöäänestyksen tulos. Ilmoittautuneet saavat joulukuun aikana paluupostina tarkentavat kysymykset sekä tarkempaa tietoa asiasta.

V-stipendin sisältö

Volume tarjoaa 500 euron arvoisen tuen V-stipendin saajalle. Stipendin saaja pääsee työstämään materiaaliaan yhdeksi päiväksi Lunar Park Productions -studioon (sis. äänitetyn materiaalin miksauksen) sekä keikkailemaan Vaasan Taiteiden Yöhön kesällä 2018.

Tämän lisäksi Botnia Musiikki Oy tarjoaa lahjakortteja toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille. Kevään yleisöäänestykseen vastanneiden kesken arvotaan lahjakortteja ravintola Wazacaan.

Aiempina vuosina stipendin ovat saaneet Hilanders (2015) ja artikkelikuvassakin näkyvä Erik Sjøholm (2016). Tasapuolisuuden nimissä aiemmat stipendin saajat eivät voi osallistua kilpailuun.

Onnea matkaan!