Suomirock -legenda Jukka Nousiainen tuo valoa pimeneviin iltoihin ja esiintyy ensimmäistä kertaa soolona The Doo-Bop Clubilla perjantaina 3.11.! Yleisöä lämmittelemässä aktiivinen vaasalaisyhtye Hilanders.

Lahjakas artisti tunnetaan alun perin kulttimaineeseen nousseen Räjäyttäjät-bändin laulaja-kitaristina sekä Jutta & Jytämimmit -yhtyeestä. Herra on sittemmin ehtinyt kunnostautua aktiivisena sooloartistina ja julkaissut kaksi omaa albumia. Nousiaisen musiikissa yhdistyvät omaleimaisella tavalla niinkin erilaiset genret kuin iskelmä, kantri sekä psykedeelinen rock. Ensimmäinen albumi ”Huonoa seuraa” julkaistiin vuonna 2014 ja nimikkoalbumi ”Jukka Nousiainen” vuonna 2016. Soolomateriaali on saanut lämpimän vastaanoton niin faneilta kuin kriitikoiltakin; esimerkiksi musiikkilehdet Rumba ja Soundi arvioivat debyyttialbumin viiden tähden arvoiseksi ja ylistivät sitä vuolain sanankääntein.

Vaasalainen Hilanders avaa illan

Suomirockista päästään nauttimaan myös ennen pääesiintyjää, kun Nousiaista lämmittelemään saapuu vaasalainen Hilanders, joka kumartaa syvään suomalaisen rock-musiikin pioneerien suuntaan. Yhtyeen musiikki on heijastus ajalta, jolloin rock ’n’ rollia ja lyhyitä hameita paheksuttiin. Hilanders on rockia, iskelmää, tangoa ja rautalankaa.