Suomiräpin kärkinimi Khid, Funeral Pop ja vaasalainen Taikurin Sisarenpojat sekä Ramu ja Nox Fatal täyttävät Leipätehtaan tilat suomalaisella hiphopilla 20.10.2017!

Leipätehtaan tilat täyttyvät perjantaina 20.10. suomalaisesta hiphopista ja rapista, kun Volume tuo Vaasaan suomenkielisen hiphopin kärkinimeksikin kehutun Khidin, suomiräpin kätketyn helmen Funeral Popin sekä vaasalaisista rap-artisteista koostuvan Taikurin Sisarenpojat. Paikallisista kyvyistä esiin pääsevät myös rap-artisti Ramu sekä Nox Fatal, jotka jakavat lavan Taikurin Sisarenpoikien kanssa. Vaikka luvassa ei olekaan vauhdikasta valtakunnallisilla soittolistoilla soivaa bilerapia, pimenevä syysilta luo täydelliset puitteet pysähtyä ja nauttia laadukkaasta hiphopista ja rapista.

Useiden tunnettujen artistien, kuten Paperi T:n, Evil Stöön ja RoopeK:n, kanssa yhteistyötä tehnyt Khid on ehtinyt tehdä pitkän uran sooloartistina, DJ:nä ja tuottajana. Parhaiten Khid tunnetaankin alter egostaan DJ Kridlokkina. Nyt Vaasassa kuultavalla keikalla tullaan astumaan DJ Kridlokin mafiamaailmasta lähemmäksi nykytodellisuuden synkkiä puolia. Synkkyydestä huolimatta sanoituksissa myös humoristisuus on läsnä. Khid onkin musiikimediassa saanut ylistäviä arvosteluja. Artistin nerokkaasta hiphopista kertoo vuonna 2016 julkaistun ensimmäisen studioalbumin Ohi menestys Suomen virallisella listalla, jossa Khid debytoi sijalla 2.

Cstarin ja Funeral Popin takaa löytyy Simon Andersson, joka tarjoaa illan keikalla kahden eri musiikkiprojektinsa, Funeral Popin ja Cstarin, tuotantoa. Keikka alkaa Cstar-projektin alla tehdyllä modernilla rytmimusiikilla, jossa yhdistyy jenkkiläiset ja karibialaiset rytmit. Keikan edetessä siirrytään kohti tummempaa ja bassovoittoisempaa Funeral Pop -projektin tuotantoa. Funeral Popin tuorein single julkaistiin syyskuussa, joten yleisö saa nauttia tuoreesta tuotannosta.

Illan tunnelmaan johdattelevat heti ovien auetesssa DJ Idvelkka sekä useasta vaasalaisesta rapartistista koostuva Taikurin Sisarenpojat, jotka jakavat lavan Ramun ja Nox Fatalin kanssa. Ennakkoliput ovat myynnissä Studio Ticketissä sekä Prisman infopisteellä.

Vielä on keikkoja jäljellä

Vaikka vuosi 2017 hitaasti kääntyy kohti loppua, Volumen keikkasyksy ei vielä ole ohi. Luvassa on keikkailtoja niin metallimusiikin, suomalaisen rockin ja suomipopin ystäville. Lokakuun 27. päivänä Battle Beast valtaa WsArenan ja keikkayleisön tunnelman illan pääartistia varten nostattavat oululaisyhtye Temple Balls ja vaasalainen War Hammer. Jukka Nousiainen ja Hilanders tarjoavat tunnelmallista ja omintakeista suomirokkia pyhäinpäivän aattona 3.11. The Doo-Bop Clubilla. Syksyn päättää helsinkiläislähtöinen ja huikean suosion saavuttanut Pariisin Kevät marraskuun 18. päivänä WsArenalla.