Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys Volume ry:n syksyn keikat on nyt julkaistu. Luvassa on jälleen musiikkia laidasta laitaan ja kuulijoiden toiveet huomioon ottaen.

Syksyn keikkakausi alkaa tällä kertaa varsin raskaissa merkeissä, kun black metal -yhtye Ajattara avaa Volumen keikkakauden Leipätehtaalla 9.syyskuuta yhdessä Magenta Harvestin kanssa. Tapahtuma lienee erityisen mieluisa raskaan musiikin ystäville, sillä Ajattara on viimevuonna aktivoitunut kuuden vuoden tauon jälkeen eikä ole aiemmin esiintynyt Vaasassa. Syyskuun lopussa on luvassa lisää metallia, kun niin ikään paluun tehnyt dark metal -yhtye Mustan Kuun Lapset esiintyy Volume Metal Nightissa. Syyskuulle mahtuu myös kevyempää musiikkia, kun Päläpälä-kiertue tuo folk-musiikkia soittavat Joose Keskitalon, Vähäsarjan ja Samoajan ikärajattomalle keikalle Ritziin keskiviikkona 13.9.

Lokakuussa nähdään yksi syksyn pääesiintyjistä, supersuosittu heavy metal -yhtye Battle Beast, jota on jo pitkään toivottu Vaasaan. Nyt toive on toteutettu ja bändi nähdään WsArenan lavalla 27.lokakuuta. Ennen pääesiintyjää lavalla nähdään oululaista energiaa hardorck jyrä Temple Ballsin toimesta. WsArenalla tullaan näkemään myös toinen syksyn pääesiintyjistä, pop -yhtye Pariisin Kevät. Muita syksyn esiintyjiä ovat suomirockin pelastajaksikin tituleerattu Jukka Nousiainen sekä rap-artisti Khid.

Kuten aiemminkin, myös tänä syksynä Volume haluaa tukea paikallista osaamista ja siksi suurten nimien rinnalla nähdään laaja skaala vaasalaisia lahjakkuuksia. Volume Metal Nightissa Mustan Kuun Lasten kanssa esiintyvät metallia soittavat Instant ja Psalms for the Dead sun, Battle Beastia lämmittelemään saapuu folk- ja viikinkimetallia soittava War Hammer, Jukka Nousiaisen kanssa lavalle nousee myöskin suomirockia soittava Hilanders ja rap-artisti Khidin lavan tulee lämmittämään räppiryhmä Taikurin Sisarenpojat sekä muun muassa räpin Suomen mestarina tunnettu Funeral Pop.

Volumen syksyn keikat:
9.9 Ajattara, Magenta Harvest @ Leipätehdas
13.9. Volume & Ritz esittää: Joose Keskitalo, Vähäsarja & Samoaja @ Ritz -S-
22.9 Volume Metal Night: Mustan Kuun Lapset, Psalms For The Dead Sun & Instant @ Leipätehdas
20.10. Khid, Taikurin Sisarenpojat, Funeral Pop @ Leipätehdas
27.10. Battle Beast, Temple Balls & War Hammer @ WsArena
3.11. Jukka Nousiainen & Hilanders @ Doo-bop Club
18.11. Pariisin Kevät @ WsArena

Ennakkoliput Studio Ticketistä (Rewell Center), Vaasan Prisman infotiskiltä sekä osoitteesta studioticket.fi.

Tervetuloa!