On jälleen aika äänestää suosikkiaan Volumen V-stipendi kilpailussa. Äänestykseen valikoituivat viisi genreiltään hyvin erilaista, mutta loistavaa artistia!

Viisi vuoden 2016 aktiivisinta stipendin hakijaa ovat After Forest, Huutotauti, Instant, Mendoza sekä Erik Sjøholm. Äänestys tapahtuu Facebookissa tykkäämällä valitsemansa osallistujan kuvasta tässä kuva-albumissa. Jos haluat auttaa suosikkibändiäsi vielä enemmän, jaa heidän kuvaansa äänestysohjeiden kera omalle Facebook-sivullesi. Äänestysaika päättyy 31.1.2017 klo 23.59. V-stipendin saaja julkaistaan helmikuussa.

Yleisöäänestyksen tulokset lisätään bändien julkaisuista, keikkailusta ja näkyvyydestä keräämiin aktiivisuuspisteisiin, joten tämä äänestys ei ratkaise kokonaan stipendin saajaa. Yleisöäänestyksen kautta kerätyillä pisteillä on kuitenkin bändien kokonaispistepoteissa merkittävä rooli! Eniten tykkäyksiä kerännyt bändi saa tästä äänestyksestä 5 pistettä, toiseksi eniten tykkäyksiä kerännyt bändi 4 pistettä, kolmanneksi eniten 3 pistettä, ja niin edelleen. Nyt tutustumaan bändeihin ja äänestämään!

V-stipendin voittaja saa tänä vuonna Volumen 500 euron avustuksen lisäksi päivän studioaikaa sekä äänitetyn materiaalin miksauksen studiossa Biotech Audio Solutions sekä keikat El Gringossa ja Bar Loosessa (Helsingissä). Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat lisäksi lahjakortit Pihlajamaan musiikkiin.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista lahjakorttia Brasserie & Bar Fondikseen sekä kolme kappaletta kahden hengen keikkalippupaketteja Volumen keikoille. Facebook ei ole mitenkään mukana arvonnassa.