On jälleen aika jakaa 500 euron arvoinen stipendi Vaasan aktiivisimmalle bändille tai artistille.

Oletko tai oletteko omakustanteisesti omaa musiikkia tekevä paikallinen artisti tai bändi? Jos näin on, niin ilmoittautua voi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen stipendi@volume.fi. Ja sehän kannattaa tehdä, vaikka saman tien!

Ilmoittautumisaika on 1. – 31.10.2016, jonka jälkeen ilmoittautuneet asetetaan järjestykseen keikka-aktiivisuuden, medianäkyvyyden sekä julkaisujen suhteen, ja viisi aktiivisinta paikallisbändiä tai -artistia pääsevät yleisöäänestykseen tammikuussa 2017.

Kukin neljästä osa-alueesta (keikat, media, julkaisut, äänestys) on yhtä arvokas ja yhteispisteet ratkaisevat stipendin saajan. Tasapistetilanteessa sijoituksen ratkaisee kansan sana eli yleisöäänestyksen tulos. Ilmoittautuneet saavat marraskuun aikana paluupostina tarkentavat kysymykset sekä tarkempaa tiedotusta asiasta.

Tänä vuonna stipendin arvoa lisäävät uudet yhteistyökumppanimme. Tämä tarkoittaa sitä, että 500 euron suuruisen tuen lisäksi stipendin saajalle tulee yksi päivä ilmaista studioaikaa ja äänitetyn materiaalin miksaus Biotech Audio Solutionsilla sekä viikonloppukeikka El Gringossa. Myös toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneille on tarjolla tukea, koska Pihlajamaan musiikki tarjoaa 100 euron ja 50 euron lahjakortit jaettavaksi edellä mainitussa järjestyksessä.

Koska Volume haluaa tukea musiikintekijöitä mahdollisimman laajalti, viime vuoden stipendin saaja ei voi osallistua mukaan. Viimeksi stipendin sai yllä olevassa kuvassakin esiintyvä Hilanders, joka on hienosti kasvattanut mainettaan viimeisen vuoden aikana ja keikkaillut niin Vaasassa kuin muuallakin.

Ensimmäinen V-stipendin jako oli menestys, ja odotamme innolla jatkoa!