Moro!

Viimeisimmästä blogikirjoituksesta Volumen blogissa on kulunut nähtävästi lähes viisi vuotta. Volumen kickoff-illassa joku sivulauseessa mainitsi, että olisi kiva jos blogi jatkuisi taas. Hetken asiaa mietittyäni päätin sitten, että tässä on oiva aukko lähteä kehittämään omaa kirjoitustaitoa.

Olen Joni ja kynttilöitä kakun päälle tulee tänä vuonna 27. Kotoisin olen Laihialta, mutta Vaasaan muutin opiskelujen perässä viitisen vuotta sitten. Harrastuksinani voisin mainita musan diggailun, kitaran, salin, aussifutiksen ja kaikenmoisen uuden oppimisen. Olen käynyt lukion sekä lähihoitajan tutkinnon ja leivän saan tällä hetkellä päihdealalta. Eri bändeissä olen soitellut yläasteikäisestä lähtien. Volumen aktiiviksi lähdin puolisen vuotta takaperin. Enimmäkseen olen roudannut keikoilla, mutta tänä vuonna olisi tarkoitus laajentaa osaamista muihinkin hommiin. Kirjoittamista olen harrastanut lähinnä omien ajatusten taltiointiin, muutaman nettisivun sisältöä lukuun ottamatta.

Viimeisimmästä blogimerkinnästä onkin sen verran kauan, että taitaa mennä hetki, ennen kuin homma alkaa muotoutua lopulliseen muotoonsa. Volume on tässä ajassa kasvanut melkoisen isoksi tekijäksi Vaasassa ja sen ympärillä pyörivät ihmiset ovat ainakin osin vaihtuneet. Mitään raja-aitoja tämän blogin aiheisiin ei ole asetettu, eli kirjoitan tänne tarinaa laidasta laitaan.

Tarkoitus olisi kuitenkin kirjoitella ainakin jollain lailla kulttuuriin, paikalliskulttuuriin, Volumen toimintaan, musiikkiin, taiteeseen, keikkoihin, soittokamoihin, tapahtumiin ja bänditoimintaan liittyvistä aiheista ja lisäksi aiheista, mitä nyt vain ikinä päähän tuleekaan. Yritän pyrkiä siihen, että kirjoituksieni tarkoitus on lähinnä kertoa jostakin ja herättää ajatuksia, ei välttämättä arvostella. Kirjoitustahdin yritän pitää sellaisena, että ajankohtaiset tapahtumat pääsisivät ilmoille mahdollisimman nopealla aikataululla.

Oma musiikillinen suuntaus on enemmän metallin, rockin ja indien suuntainen. Tosin lähes kaikkea musiikkia tulee kuunneltua klassisesta rappiin. Tämä tulee varmasti näkymään kirjoituksissa, mutta yritän parhaani mukaan olla mahdollisimman avoin kaikelle kulttuurille.

Tämän enempää en tällä kertaa viitsi kirjoitella. Tervetuloa Volumen uuteen blogiin! Kirjoittajia liittyy mukaan matkan varrella muitakin.

Onko sinulla jotain ideoita tai aiheita, mistä Volumen blogissa voisi kirjoittaa? Kommentoi ideasi niin ehkä aiheesta saattaa löytyä tältä sivulta.

-Joni