Vaasalaiset bändit ja artistit hoi! Volume jakaa historiansa ensimmäisen V-stipendin Vaasan vuoden 2015 aktiivisimmalle bändille tai artistille. Stipendin arvo on 500 euroa.

Teetkö tai teettekö omaa musiikkia omakustanteisesti? Oletko julkaissut tai oletteko julkaisseet itse musiikkia vuoden 2015 aikana? Onko sinusta tai teistä kirjoitettu medioissa vuoden 2015 aikana? Oletko tai oletteko keikkailleet vuoden 2015 aikana?

Jos voit vastata ”kyllä” edes osaan edellä esitetyistä kysymyksistä, niin ilmoittaudu ihmeessä mukaan V-stipendin hakuun! Ilmoittautumisaika on 3. – 30.11. Ilmoittautuneilta kerätään tarkemmat tiedot julkaisuista, medianäkyvyydestä sekä soitetuista keikoista. Viisi aktiivisinta bändiä/artistia pääsevät yleisöäänestykseen, joka järjestetään Volumen Facebook-sivulla tammikuussa 2016. Voittajaksi selviytynyt bändi/artisti saa 500 euroa tukea esimerkiksi bändikämpän vuokriin, paikalliseen musiikkistudioon tai tuotteisiin paikallisesta soitinliikkeestä. Stipendin mahdolliset käyttökohteet ilmoitetaan tarkemmin myöhemmin.

Aktiivisuus pisteytetään seuraavasti:
1-5 p. Äänite + musiikkivideo
1-5 p. Medianäkyvyys
1-5 p. Keikat (ei yksityistilaisuuksia)

Tämän jälkeen jaetaan vielä 1-5 pistettä yleisöäänten perusteella. Yhteensä jaossa siis maksimissaan 20 pistettä. Jos kärjessä on tasapistein useampi artisti tai bändi, ratkaistaan paremmuus yleisöäänten perusteella.

Ilmoittaudu/ilmoita bändisi mukaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen stipendi(ät)volume.fi. Kerro viestissä bändin nimi tai artistinimesi sekä halukkuutenne hakea stipendiä. Kysymme tarkempia tietoja teiltä äänitteistänne, medianäkyvyydestänne ja keikoistanne paluuviestillä viimeistään marras-joulukuun vaihteessa.

Me olemme Volume ja tahdomme tukea paikallista musiikkia.