Liki kolme vuotta on ehtinyt vierähtää viime kerrasta, vaan odotus on nyt saapunut päätökseen – suomalaisen vaihtoehtorockin kärkinimi Lapko saapuu jälleen Vaasaan!

 

Lapko 2015

Lapko 2015

 

Vuonna 1996 Harjavallassa perustettu Lapko yhdistelee kappaleissaan maalailevia tunnelmia ja vaihtoehtorockin rosoisuutta ja värittää kokonaisuutta toisinaan jopa metallimusiikin sävyillä. Yhtyeen maneereihin kuuluvat järkälemäiset korvamatokertosäkeet, erikoiset kitarariffit ja Ville Maljan laajalla skaalalla äkkiväärästi seikkaileva laulutyyli.

Lapko on julkaissut uransa aikana viisi kokopitkää albumia, joista uusin, pyllyn kuvilla varustettu albumi ”ΓΟΛΕ”, on julkaistu vuonna 2012.

”Killer Whales”, ”River Wenom”, ”I Shot the Sheriff” ja lukuisat muut bändin hittiteokset ovat keränneet suitsutusta, huomiota ja palstatilaa niin suomalaisissa kuin ulkomaisissakin medioissa. Lapko on monelle tuttu näky myös festivaalilavoilta ympäri maailman.

Juuri Sinä olet tervetullut tarkastamaan, miten nämä vaihtoehtorockin sanansaattajat saavat yleisön pauloihinsa. Keikalla nähdään!

Lapko Spotifyssa.
Tapahtuma Facebookissa.

INFO

Volume Live: Lapko @ The Doo-Bop Club
3.4.2015
Liput ennakkoon 12 € (Volumen jäsenet 10 €) + 1,50€ toim.maksu.
Liput ovelta 14 €