Marraskuu polkaistaan käyntiin asiaankuuluvan synkissä tunnelmissa, kun Hullun Pullon lavalle nousevat alaviremetallia vyöryttävä Nicole ja hurjassa nousukiidossa oleva thrash-pumppu Lost Society.

Nicole

Seinäjokelainen Nicole tunnetaan äärimmäisen tiukkana livebändinä, jonka keikoilla ei paukkuja säästellä. Muun muassa Lamb of Godiin ja Meshuggahiin verrattu nelikko julkaisee kuudennen ”Hävityksen huoneet” -nimisen albuminsa 27.9. Levyä työstettiin viime keväästä saakka Sonic Pump –studiolla tuottaja Mikko Herrasen valvovan silmän alla. Levytyskiireiden lomassa yhtye on kävi mm. minirundilla Meshuggahin kanssa sekä esiintyi niin Provinssirockissa, kuin Nummirockissakin. Koko levy on muuten ennakkokuuntelussa Infernon sivuilla!

Lost Society on Suomen suurimpia metallitoivoja pitkään aikaan. Vanhan liiton thrash metalliin luottava yhtye koostuu neljästä nippa nappa täysi-ikäisestä nuorukaisesta. Loistavan vastaanoton saanut debyyttialbumi ja energiset keikat muun muassa Tuska Open Airissa ja Ilosaarirockissa ovat siivittäneet nelikon uran hurjaan nousukiitoon. Yhtye on huomioitu myös maamme rajojen ulkopuolella. Viime vuonna järjestetystä Global Battle of the Bands –kilpailusta kotiin tuomisena oli levytyssopimus arvostetun Nuclear Blast –levy-yhtiön kanssa.

Info

Volume Live: Nicole & Lost Society
1.11.2013
Hullu Pullo, Kauppapuistikko 15, Vaasa
K-18
Ennakkomyynti: Studio Ticket (Rewell Center, 2. krs), www.studioticket.fi
Ennakkoliput: 10€ / 8€ (Volumen jäsen)
Liput ovelta 12 €

Tapahtuma Facebookissa