Tumbleweeds on mukana belgialaisen Pure FM -radiokanavan bändikisassa. Äänestäminen on hieman mutkikasta, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Toimi näin:

Part I: Register (takes less than 1 minute)
1. To the website http://www.puredemo.be/saison4/ you should go.
2. On the top right hand corner, click on ”s’enregistrer”. Fill in your username (nom d’utilisateur) and your password (mot de passe). Confirm the password in the next box and fill in your e-mail address.
4. In code activation, type in the letters which appear on the screen.
5. Click on ”valider l’enregistrement”. You’ll get a confirmation of your registration. This is completely free of course.

Part II: Vote (every day until Sunday! – takes 10 seconds)
6. To log in to the website, go to http://www.puredemo.be/saison4/
7. On the top right hand corner, click on ”connexion”.
8. Enter your username and password.
9. On the top of the screen, click the VOTE tab.
10. You will see there are three bands running this week. You can listen to them by clicking on the play icon below each band. Listen’em through and give your vote to the best one!
11. Ask others to vote for TW too.

Sleigh MSN kuvasi marraskuun Vaasa Metal Nightissa musiikkivideon, joka on nyt kaiken kansan nähtävillä. Tsekkaa video tämän viestin lopusta tai tästä linkistä.

Voicen Garage Countdownissa top-listalla heiluu parikin vaasalaisnimeä, JMHiutale ja Metuja. Muistakaa myös heitä äänillä!

Kuten sivupalkista näkyy, olemme aloittaneet vaasalaisten bändien linkkilistan keräämisen. Jos haluat oman bändisi listaan, jätä kommentti tähän uutiseen!

[youtube]OY7ZUtaLZMU[/youtube]

Sleigh MSN: The Battle Of One

Päivitys 16.2.: Tumbleweeds meni ja voitti yllämainitun kisan! Kaiken kaikkiaan 43 prosenttia annetuista äänistä lasahti The Gutterille. Palkinnoksi Pure FM nappasi biisin täksi viikoksi tehosoittoon ja tekee Tumbleweedsistä myös haastattelun.