Volumen kevätkauden nimekkäin artisti on epäilemättä Ismo Alanko, joka tekee vihdoin odotetun paluun keikkalavoille. Alanko julkaisi uransa pisimmän levytystauon jälkeen myös uuden albumin. Maailmanlopun sushibaari –nimeä kantava tuotos näki päivänvalon maaliskuussa, jonka jälkeen Alanko yhtyeineen suuntasi koko maan kattavalle klubikiertueelle.

Ismo Alanko

Ismo Alangon viimeiset vuodet ovat kuluneet mm. Ismo Alanko Teholla –duon ja Sielun Veljien menestyksekkään paluukiertueen merkeissä. Kun Teholla-duo on nyt tauolla ja Sielun Veljet päättänyt maallisen vaelluksensa, on aika kypsä uudelle yhtyeelle ja levylle.

“Vaikka musiikki on uutta ja tuoreen kuuloista, siinä on myös kaikuja kaikesta siitä, mitä olen viimeisen reilun kolmenkymmenen vuoden aikana tehnyt. On Hassisen reteyttä, Veljien maanisuutta, soolouran moniulotteista sävellyksellisyyttä, Säätiön etnoilua ja Teholla parantunutta pöhköä itsevarmuutta. Tuskin maltan odottaa, että levy saadaan julkaistua ja pääsemme keikoille ihmisten pariin kokemaan näitä lauluja”, kommentoi Alanko tuntemuksiaan tiedotteessaan.

Kiertuekokoonpanona toimii myös levyllä soittava yhtye, jossa Ismon (laulu, koskettimet, kitara) ohella soittaa Jussi Jaakonaho (kitara, laulu), Mikko Mäkelä (basso, laulu), Juho Viljanen (puhaltimet, koskettimet, lyömäsoittimet, laulu) ja Niko Votkin (rummut, laulu).

Info

Volume Live: Ismo Alanko
26.4.2013, 22:00 alkaen
Hullu Pullo, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta
Ennakkoliput: 18 € (Volumen jäsenet 16 €) // Liput ovelta 20 €
Myyntipaikat: Anttila TopTen ja Studio Ticket (+ 1.50€ palvelumaksu)