Valtakunnallinen keikkapäivä on Suomen rock-klubien liiton perustama ilmaistapahtuma, jonka tarkoitus on haastaa suomalaiset käymään keikoilla ja osoittaa kuinka laadukkaita artisteja ja klubeja maastamme löytyy. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään toista kertaa ja myös Volume on jälleen mukana. Varsinainen keikkapäivä järjestetään ympäri Suomea ystävänpäivänä 14.2, mutta Volume otti vapauden laajentaa konseptia kaksipäiväiseksi.

 

Kaisa Vala

Keskiviikkona 13.2 El Gringon lavalle nousee muun muassa Uuden Musiikin Kilpailussa vakuuttanut Kaisa Vala, jonka viime syksynä julkaistu International Shaman -albumi sai erinomaisen vastaanoton kriitikoilta. Kaisa Valan taustalla vaikuttaa lukuisissa vaasalaisyhtyeissä vaikuttaneita kasvoja.

 

 

Kairon irse

Torstaina 14.2 vuorossa on Seinäjoelta ponnistava, paljon huomiota musiikkialan piireissä osakseen saanut Kairon; IRSE!. Bändin musiikki on kiehtova yhdistelmä mm. shoegazingia, alternative rockia ja 70-luvun psykedeliaa. Viime vuonna yhtye ihastutti kuulijoitaan muun muassa Seinäjoen MARS-tapahtumassa sekä Ilosaari- ja Provinssirockissa.

Info

13.-14.2.2013 Valtakunnallinen Keikkapäivä: Kaisa Vala & Kairon; IRSE!
El Gringo, Hartmaninkuja, Vaasa
Molemmat tapahtumat ovat maksuttomia.
Ikäraja 18 vuotta