Elektronisen tanssimusiikin jättiläinen Pendulum kruunaa Volumen syysohjelmiston. Renegade Arena -tapahtumassa nähdään lisäksi useita muita pohjoismaisia huippuesiintyjiä.

Australiasta lähtöisin olevan Pendulumin huikea menestystarina sai alkunsa vuonna 2005 julkaistun Hold Your Colour -debyytin myötä. Albumi osoittautui valtavaksi myyntimenestykseksi erityisesti briteissä ja viimeistään sitä seuranneet In Silico ja Immersion –kokopitkät nostivat yhtyeen maailmanmaineeseen. Levyiltä lohkaistut sinkkuhitit Propane Nightmares, Watercolour ja The Island ovat varmasti tuttuja kaikille tanssittavan elektronisen musiikin ystäville.

Pendulum on viime vuosien aikana kiertänyt ahkerasti ympäri maailmaa ja käynyt pariin otteeseen myös Suomessa. Kaikki bändin aiemmat esiintymiset Suomessa ovat olleet loppuunmyytyjä. Viime vuoden Provinssirockissa yhtye esiintyi lauantai-illan pääesiintyjänä 20 000 hengelle päälavan kentän täytyttyä ennennäkemättömällä tavalla hurmiossa tanssivasta juhlakansasta.

Pendulum ilmoitti aiemmin tänä vuonna pitävänsä toistaiseksi taukoa livekeikkojen osalta, mutta jatkavansa DJ-esiintymisiään. Vaasaan saapuvat bändin perustaja DJ Paul ”El Hornet” Harding sekä yhtyeen keulakuvana toiminut MC Ben ”The Verse” Mount, jotka esiintyivät Provinssirockissa myös tänä kesänä ja täyttivät valtavan X-Stage -teltan äärimmilleen. Tuleva keikka on mahdollisesti Vaasan suurin elektronisen musiikin artistivierailu koskaan. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä helsinkiläisen Renegaden kanssa, joka on maamme merkittävin elektroniseen musiikkiin keskittyvä tapahtumajärjestäjä.

Arvostettu Rune RK (DK) täydentää Renegade Arenan ohjelmistoa

Tapahtuman ohjelmistoa täydentävät useat DJ:t sekä kotimaiselta että pohjoismaiselta huipputasolta. Tanskalainen Rune RK edustaa skandinaavista konemusiikkikärkeä ja kantaa hurjaa CV:tä sekä DJ’n että tuottajan rooleissa: Miljoonamyyntiin yltänyt katalogi, yhteistyötä ja äänitteitä Pitbullin, Shakiran, LMFAO:n, Nicki Minaj’n ja Kelly Rowlandin kanssa sekä lähes loputon määrä musiikkialan kansainvälisiä ja tanskalaisia palkintoja.

Pendulum-kaksikon ja Rune RK:n lisäksi Vaasassa nähdään Renegaden kotimaiset luottomiehet. Ohjelman viimeistelee suomalaisen DJ-kulttuurin ja konemusiikin pioneeri Eliot Ness ja myös pitkään vaikuttaneet ja kansainvälisesti arvostetut tanssittajat Rico Tubbs sekä Muffler.

Viralliset Pendulum-jatkot Sky’lla

Tapahtuman viralliset jatkobileet järjestetään Rewell Centerin kattokerroksen Sky-yökerhossa. Loppuyön tahdeista vastaavat Renegade-DJ:t Eliot Ness, Rico Tubbs ja mahdolliset muut vieraat.

Info

Renegade Arena: Pendulum (DJ set) (AUS/UK), Rune RK (DK), Eliot Ness, Rico Tubbs, Muffler
Perjantaina 2.11.2012 klo 22:00 – 02:30 (ovet)
Rewell Center, Ylätori, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta

Ennakkomyynti käynnistyy 17.10.2012
Early Bird -liput: saatavilla vain ensimmäisenä myyntipäivänä (17.10.) hintaan 24 € (Volumen jäsenet 23 €)!
Normaalihintaiset ennakkoliput to 18.10. alkaen: 25 € (Volumen jäsenet 23 €) – loppuunmyyty
Late Bird -ennakkoliput (alunperin ovimyyntiin varattu kiintiö): 35 € lippuja edelleen jäljellä
Myyntipaikat: Studio Ticket (+palvelumaksu), ”NetTicket (+toimitusmaksu), Tiketti (+toimitusmaksu), Hidden Store, Anttila TopTen (Loppuunmyyty).
Liput ovelta (mikäli lippuja jää ei myydä loppuun ennakkoon): 35 €

Viralliset Pendulum-jatkot: DJ:t Eliot Ness, Rico Tubbs (+mahdollinen yllätysesiintyjä)
Perjantaina 2.11.2012 klo 00 – 04
Nightclub Sky, Rewell Center
Liput: 8 € (Pendulum-lipulla 7 €). Ei ennakkomyyntiä.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/497359456950410/