Suomen pienimmästä kaupungista Kaskisista ponnistava Sara on hiljaiselon jälkeen tekemässä väkevää paluuta parrasvaloihin.

Tunnelmallista vaihtoehtorockia soittava Sara on kulkenut levy levyltä kohti kevyempiä ja rikkaampia polkuja. Edellinen Veden Äärelle –albumi (2008) sai kriitikot, jos ei polvilleen, niin vähintäänkin syvään kyykkyasentoon. Vokalisti Joa Korhosen persoonallinen lauluääni, kauniit pianomelodiat ja raskaat kitarat ovat kulmakiviä bändin tunnistettavalle soundille, jossa raskaus ja keveys yhdistyvät omalla ainutlaatuisella tavallaan.

Yhtyeen tuorein Se keinuttaa meitä ajassa -albumi julkaistaan 7.3. ja tammikuussa ensisoittonsa saanut samanniminen sinkku osoittaa, ettei pitkähkö levytystauko ole tylsyttänyt yhtyeen ilmaisua. Parin viikon takainen keikka Seinäjoen Mars-festivaaleilla osoitti bändin olevan myös oivassa keikkakunnossa. Uuden albumin ensivideo antaa vielä odottaa itseään, mutta sillä aikaa voidaan fiilistellä tätä hienoa tulkintaa Hectorin Yhtenä iltana -biisistä:

 

Ps. Uuden albumin ennakkokuuntelutilaisuus järjestetään tulevana perjantaina 24.2. Vaasan El Gringossa. Sinne!

Info

Volume Live: Sara
Lauantaina 28.4.2012 klo 22:00- // SHOWTIME 00:00
Royal Night Club, Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta
Liput 10 EUR (Volumen jäsenet 9 EUR)
Ennakkoliput: Anttila TopTen Vaasa (vain käteisellä)