Ystävänpäivänä vietetään ensimmäistä kertaa valtakunnallista keikkapäivää. Suomen rock-klubien liiton perustaman ilmaistapahtuman tarkoitus on haastaa suomalaiset käymään keikoilla ja osoittaa kuinka laadukkaita artisteja ja klubeja maastamme löytyy. Myös Volume on mukana tässä hienossa tapahtumassa, kun Doo-Bopin lavalle nousevat Bon Jouni ja Meadow Island. Tuo ystäväsi keikalle – juhlistetaan yhdessä valtakunnallista keikkapäivää!

Bon Jouni


Bon Jouni on keväällä 2011 esikoisalbuminsa A Beautiful Never-Ending Nothing julkaissut laulaja-lauluntekijä. Akustiseen kitaraan nojaavat kappaleet liikkuvat jossain indien, folkin ja popin välimaastossa lisäten keitokseen tuhdin annoksen skandinaavista melankoliaa ja hienovaraista toiveikkuutta. Bon Jouni edustaa ylpeästi DIY-sukupolven artisteja. Makuuhuoneen nurkassa nauhoitetun ja oman levymerkin turvissa julkaistun esikoisalbumin kappaleet heräävät keikoilla eloon nelihenkisen yhtyeen voimin. Bon Jouni onkin levyn putkahtamisen jälkeen niittänyt mainetta mieleenpainuvilla keikoillaan.

Meadow Island

Vaasalainen Meadow Island on Sara-yhtyeestä tutun Joa Korhosen ja Jenni Niemen muodostama duo, jonka samanniminen debyytti julkaistiin reilu vuosi sitten. Akustisen kitaran ja pianon yhdistelmä muodostaa yhtyeen musiikillisen selkärangan, jonka päälle Korhosen ja Niemen hienosti yhteen sointuvat äänet rakentuvat. Singer-songwriter -traditiosta ammentava duo on lyhyellä urallaan ehtinyt muun muassa lämppäämään Mark Lanegania ja Kashmiria sekä esiintymään Provinssirockissa.

http://www.youtube.com/watch?v=XP20KG3Ydi0

Info

Valtakunnallinen keikkapäivä: Bon Jouni & Meadow Island
Tiistai 14.2.2012 klo 20:00- // Showtime: Meadow Island 21:00, Bon Jouni 22:00.
Doo-Bop Club, Kauppapuistikko 12, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta
Ilmainen sisäänpääsy