Aito bluesmies, suomalaisen bluesin ja rockin peruskallio. Näillä sanoilla Dave ”Isokynä” Lindholmia luonnehdettiin tämän vuoden Emma-gaalassa, jossa mies pokkasi erikois-Emman elämäntyöstään. Miehen sooloesiintyminen Doo-Bop Clubin lavalla päättää juhlavasti Volumen ”Vanhemmat Valtiomiehet” -konserttisarjan.

Taitavana ja näkemyksellisenä kitaristina tunnetun Lindholmin materiaali on säilyttänyt tuoreutensa miehen monikymmenvuotisen uran aikana. Lindholm on jättänyt ikuisen jäljen kotimaan rock-kartalle ja tuhansiin sydämiin kappaleillaan kuten Pieni ja hento ote, Sitähän se kaikki on ja Annan kitaran laulaa vaan – kaikki suomalaisen rockin ajattomia klassikoita.

Lindholm on tunnettu tuotteliaana ja nopealiikkeisenä muusikkona, joka vaihtaa soittokumppaneita kuin paitaa. Soololevyjen lisäksi Lindholm on vaikuttanut lukuisissa eri kokoonpanoissa, kuten Bluesounds ja Rock’n’roll Band, ja levyttänyt paljon materiaalia myös englanniksi. Miehen tunnistettava tyyli on kuitenkin kuultavissa läpi tuotannon. Lindholm on aina pyrkinyt tekemään musiikkia liikaa laskelmoimatta ja levyt on usein äänitetty nopeasti ja suurempia muokkauksia välttäen.

Vaasassa Dave Lindholmin esiintyminen jatkaa Volumen Vanhemmat valtiomiehet -sarjaa, joka koostuu Tuomari Nurmion (14.10.), Kauko Röyhkän (4.11.) ja Lindholmin ainutlaatuisista sooloesiintymisistä tunnelmallisessa ja intiimissä klubitilassa.

Info

Vanhemmat Valtiomiehet III: Dave Lindholm
Perjantai 2.12.2011 klo 21:00- // Showtime: 22:00.
Doo-Bop Club, Kauppapuistikko 12, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta
TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY.
Huom! Vaasan ulkopuolelta tulevat voivat tiedustella ennakkolippujen tilausmahdollisuutta osoitteesta keikat (ät) volume.fi

Vanhemmat Valtiomiehet III: Dave Lindholm Facebookissa