The Duke. Kuva: Nauska

The Duke julkaisee netissä albumia edeltävän singlen Goodbye Goodbye, joka selkeästi esittelee yhtyeen sitoutumattomuutta mihinkään genreen. Pop-makunystyröitä hyväilevä biisi on ilmaiseksi ladattavissa tästä linkistä. ”Albumille päätettiin valita muutamia mustia hevosia, jotka rikkovat musiikin punaisen langan ja ensimmäinen sinkku on siitä jo oiva esimerkki. Yllätyksiltä ei tulla välttymään. Levy on itse tuotettu ja äänitetty, minkä vuoksi sen tekemisessä myös kului tovi”, bändi kertoo.

Ja koska kyseessä on ”promosinkku” niin se tarkoittaa sitä, että julkaisija on edelleen hakusessa kokopitkälle. Luonnollisesti sitä on lähdetty hakemaan ulkomailta asti, kun Suomen levy-yhtiöt eivät ole mitenkään äärimmäisen suosiollisia brittiläishenkistä pop-rock musiikkia kohtaan.

Vaasasta kokonaisvaltaisesti Helsinkiin siirtynyt The Duke tullaan näkemään keikoilla myöhemmin kesä-syksy-akselilla uuden rumpalin kera ja huhujen mukaan kellään ei ole paitaa päällä. Bändin kuulumisia voi seurailla The Duke blogista, joka päivittelee itseään muutaman kerran viikossa.

Bändiläiset huomio! Volume julkaisee mielellään vastaavia tiedotteita kuulumisistanne ja saavutuksistanne. Lähetä kuvia ja tekstejä osoitteeseen info(ät)volume.fi