Scandinavian Music Group

Sulosointuinen Scandinavian Music Group esiintyy toukokuussa Vaasassa useamman vuoden tauon jälkeen.

Scandinavian Music Groupin solisti/sanoittaja Terhi Kokkosen ja kitaristi/säveltäjä Joel Melasniemen yhteistyö on tuottanut maailmaan jo viisi studioalbumillista kauniin tunnelmallista musiikkia. Siinä missä vuonna 2002 julkaistu debyytti Onnelliset kohtaa sisälsi tarttuvaa kitarapoppia ollen selkeä irtiotto jäsenten Ultra Bra -menneisyydestä, viimeisimmät levyt ovat leikitelleet folkista tuttujen soitinten ja sovitusratkaisujen kanssa. Samalla yhtyeen jäsenmäärä on kasvanut neljästä seitsemään, joten keikoilla SMG:n äänimaailma on entistäkin täyteläisempi. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Minne katosi päivät ja Hölmö rakkaus.

Scandinavian Music Groupin vielä nimeämätön kuudes studioalbumi julkaistaan huhtikuun lopussa, ensisinkku Hautojen yli löytyy jo radiosoitosta ja nettijakelusta. Yhtye kertoo studiopäiväkirjassaan uudelta albumilta löytyvän jopa blues-vaikutteita.

** Wedding Crashers UPDATE 13.5.: Wedding Crashers joutui perumaan esiintymisensä Scandinavian Music Groupin lämmittelijänä sairastapauksen johdosta. Yhtye ja Volume pahoittelee. **

Info

Volume Live: Scandinavian Music Group
Lauantai 14.5.2011 klo 22:00- // SHOWTIME 00:00
Royal Nightclub, Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta
Liput 12 EUR (Volumen jäsenet 10 EUR)
Ennakkoliput Anttila Top Ten (Vaasa)

Volume Live: Scandinavian Music Group Facebookissa