Volume ry:n V-Klubit palaavat ohjelmistoon kesätauon jälkeen. Klubien tarkoituksena on tukea eteenpäin pyrkiviä paikallisia bändejä sekä tarjota elävän musiikin ystäville kuukausittainen katsaus siihen, mitä Vaasan musiikkiskenessä tapahtuu juuri nyt. Syksyn ensimmäisessä klubi-illassa soi tummasävyinen suomirock ja metalli.

Keisari

Väkevää suomenkielistä rockia soittava Keisari perustettiin Vaasassa vuonna 2005. Ensiaskeleet studiossa otettiin tunnettujen suomalaistuottajien kanssa ja keikkakokemustakin kertyi vähitellen. Vuodet 2008-2009 olivat lievää suvantovaihetta, mutta yhtye otti itseään niskasta kiinni ja palasi tänä keväänä vakuuttavasti kartalle. Kivikitara-kilpailun voitto poiki Ilelle, Teemulle, Terolle ja Juhalle keikan Real Rockperry -festivaaleilla. Keisarin sanoituksissa maailma ei ole ruusuisen vaaleanpunainen, vaan synkkä kerronta saattaa tuoda mieleen esimerkiksi Apulannan tai Uniklubin.

Kotisivu: http://www.keisari.net
MySpace: http://www.myspace.com/keisariband

Metaphor

Illan toinen bändi kääntää potikoita vielä monta astetta metallisempaan suuntaan. Metallica-covereilla aloittanut Metaphor luottaa nykyisin itse kirjoitettuun musiikkiin, jota muun muassa Bullet For My Valentinen ja Children Of Bodomin kaltaiset bändit ovat inspiroineet. Pohjanmaalla paljon keikkailleella bändillä on verkot vesillä myös maailmalla: yhdysvaltalainen 272 Records kelpuutti Wasted Generation -biisin Kill City Vol. 3 -kokoelmalleen.

MySpace: http://www.myspace.com/1metaphor

Info

V-Klubi: Keisari, Metaphor
ke 8.9.2010, lipunmyynti alkaa klo 20.00, showtime 22.00
El Gringo, Hartmaninkuja, Vaasa
K-18
Liput 3 EUR (Volumen jäsenet 2 EUR)

Tapahtuma Facebookissa