Sweatmaster

Sweatmaster on täydellinen livebändi. Kun Sasu Mykkäsen johtama trio polkaisee höyrykoneensa käyntiin, hiki virtaa ja nihkeimpienkin rokkipoliisien on mahdotonta olla taputtamatta mukana. Sweatmasterin suoraviivainen rock on kuin The Hivesin eläimellisyys, Flaming Sideburnsin retroilu ja Hellacoptersin mestaririffit turboahdetun tehosekoittimen läpi puskettuna. Turusta kotoisin oleva yhtye julkaisee neljännen albuminsa sopivasti ennen syksyistä visiittiä Vaasaan.

Thunderbaum

Thunderbaumia parempaa lämppäriä Sweatmasterille tuskin löytyisi koko Suomesta. Vaasan kollit vannovat rouhean rockin nimeen ja vapauttavat keikoillaan yhtä valtavan määrän energiaa. Vuodesta 2006 toiminut bändi on kasvattanut fanipohjaansa ahkeralla keikkailulla ja pienen painoksen omakustanteilla, debyyttialbumia odotellaan yhä.

Info

Volume Live: Sweatmaster, Thunderbaum
Perjantai 17.9.2010 klo 22-
Royal Nightclub, Hovioikeudenpuistikko 18
Liput 7 € (Volumen jäsenet 6 €), ei ennakkomyyntiä
Ikäraja 18 vuotta

Tapahtuman Facebook-event


Tätä tapahtumaa tukee Valtakunnallinen klubi- ja aluekiertuehanke VAKA, jota rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Opetusministeriö sekä Vantaan, Tampereen, Jyväskylän, Oulun ja Kotkan kaupungit.