Manboy

Kansainvälinen, valtavirran ulkopuolella kulkeva ja tyylikäs. Mikään Manboyssa ei siis kieli sen olevan Porista kotoisin, ellei biisien melankolista pohjavirettä lasketa. Vuonna 2001 läpimurron tehnyt kolmikko on jo pariin otteeseen ehditty julistaa hajonneeksi, mutta yhtä monta kertaa joukkio on lyönyt epäilijöille luun kurkkuun uudella materiaalilla. Manboyn majesteettisesti soivassa vaihtoehtorockissa voi kuulla kaikuja esimerkiksi Musesta ja Placebosta, joita yhtye on päässytkin uransa varrella lämmittelemään Suomessa ja Euroopassa. Yhteyksiä voi vetää myös toiseen Rokkikesän pääesiintyjään: Lapkon toiseksi tuorein pitkäsoitto, Young Desire, on nimittäin Manboy-solisti Karo Bromanin tuottama.

MySpace: http://www.myspace.com/manboymusic

Kiki Pau

Tuhkimotarinaa Punavuoren indiesnobien löytönä on toisteltu jo tarpeeksi, joten asiaan: tämän paremmaksi kitarapop tuskin suomalaisten käsissä tulee. Kiki Paun huoleton musiikki keinuu kuin Beach Boys ja polkee jalkaa kuin The Strokes, mutta ei silti kuulosta hätäisesti kootulta maneerien leikekirjalta – bändi seisoo omilla jaloillaan tietoisena juuristaan. Kevättalvella kauppoihin saapunut toinen albumi White Mountain lunastaa loputkin lupaukset, jotka vuonna 2008 julkaistu debyytti jätti leijumaan ilmaan.

Kotisivu: http://kikipau.blogspot.com
MySpace: http://www.myspace.com/kikipau

The Duke

Vaikka The Duken progerokkarit asustavat nykyisin akselilla Pietarsaari-Helsinki, aiomme pitää bändin vaasalaisuudesta kiinni viimeiseen asti. Länsirannikon auringossa varttuneista vuoden 2007 Popcity-kokelaista on kasvanut ympäri Suomea keikkaileva kokoonpano, jonka soitosta välittyy tyylitietoisuus ja itsevarmuus.

Kotisivu: http://www.thedukemusic.com
MySpace: http://www.myspace.com/thedukemusic

Info

Perjantai 14.5.2010 klo 22-
Royal Bar & Night, Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
Liput 7 EUR (Volumen jäsenet 6 EUR)
Ikäraja 18 vuotta

Aikataulu

22:00 ovet
22:30 The Duke
23:30 Kiki Pau
00:30 Manboy

Tapahtuman Facebook-event