Koska meikäläisellä on kosmetiikkaa heikonlaisesti, näissä muotiblogeille olennaisissa kokoelmapostauksissa joutuu käyttämään hieman mielikuvitusta. Ykkösosassa esittelen bändipaitani.

Bändipaidat ovat paitsi statement kantajansa musiikkimausta, myös hyvä tapa tukea artisteja taloudellisesti. Olen ollut hieman (turhankin) valikoiva paitojen ulkonäkövaatimusten suhteen, kun minulle ei ole siunaantunut niitä tämän enempää.

Osasto ”indie-nyhverö”: Jimmy Eat World (Interpunk), Death Cab For Cutie (Interpunk) ja The Sugarrush (keikalta)

Tallitoverit suomiräpin kultakaivoksesta, Monsp Recordsilta: Memmy Posse, Ritarikunta ja Liisanpuisto.

Vaasa-matskua: Kuningas Pähkinä ja Setä Tamu, omaksi esiintymisvaatteeksi tehty Myyrä sekä Volumen työpaita.

Lopuksi osasto ”heavy”. Räppifestarit ovat perinteisesti kultaketjujen ja korispaitojen näyttelymaastoa, joten me päätimme hommata Pipefestiin jotain muuta. Plarasimme Star Trikoon tehtaanmyymälässä hevipaitojen siirtokuvia silmä kovana ja Def Leppardin väkivaltaa uhkuva liekki- ja tähtäinteema puhutteli minua eniten. Oikeanpuolimmainen liekkipaita on puolestaan eräänlainen yleisavain kesätapahtumiin, joissa Keskisen Vesan kaltaiset tyypit hengaavat.

Ja kyllä, meillä on tuollainen vaateräkki kotona!!!

Tämän kirjoituksen palautepyyntö: Millä vaasalaisella bändillä on hienoimmat fanikamat tällä hetkellä? Mikäli mahdollista, laita mukaan linkki kuviin.