Kuten tuossa tuli jo muutama päivä sitten todettua, musiikkimedia on parasta aikaa pullollaan erilaisia listoja. Sivut käyvät vuoden parhaita julkaisuja sekä yleisön että kriitikkojen äänestämänä, minkä lisäksi päättyvä musiikin vuosikymmen halutaan niputtaa helposti pureskeltavaksi soittolistaksi. Meillä täällä Volumessa on vähintään yhtä hyviä mielipiteitä kuin lehdistöllä, joten tämä Spotify-perjantai on omistettu päättyvän vuoden helmille.

Linkki soittolistaan tässä

Tästä ei ole tarkoitus tehdä virallisen sinkkulistan kopiota, joten sivuuta myyntimenestys ja lisää listalle mielestäsi parhaat vuonna 2009 julkaistut kappaleet. Hyvää musiikkiahan on maailma täynnä, joten laitetaan korkeintaan 10 biisin käyttäjäkohtainen rajoitus voimaan, niin jokainen joutuu oikeasti miettimään, mitä kuunteli kuluneena vuonna.

Mikä on Spotify-perjantai?

Aina torstai-iltana alamme kokoamaan Spotifyssä yhteistä soittolistaa, jolla viikonloppu lähtisi hauskemmin käyntiin. Kuka tahansa on tervetullut lisäämään biisejä listalle, kunhan viikon teemassa pysytään. Listan sisältöä voi puida blogin kommenteissa. Samalla kannattaa ehdottaa seuraavaa teemaa!

Aikaisemmat soittolistat

Vanhemmat listat on suljettu muutoksilta, mutta ne ovat kuunneltavissa tästä:

Spotify-perjantai 1: festarikesä 2009
Spotify-perjantai 2: girls, girls, girls
Spotify-perjantai 3: cover, remix, sample, plagiaatti
Spotify-perjantai 4: planes, trains, automobiles
Spotify-perjantai 5: vuodet vierii
Spotify-perjantai 6: herkkupaloja
Spotify-perjantai 7: yhden hitin ihmeet

Spotify-perjantai 8: lähtöbiisit
Spotify-perjantai 9: Miami Vice
Spotify-perjantai 10: kiperiä kysymyksiä
Spotify-perjantai 11: ultimate workout megamix
Spotify-perjantai 12: Loska
Spotify-perjantai 13: kauhua ja kuolemaa