En varmasti ole ainoa, ketä meneillään oleva vuodenaika tympii. Jatkuva pimeys ja kauluksesta sisään satava jäätävä tihku saavat haaveilemaan paikasta, jossa sielu lepää palmun alla mojitomarinadissa: Miamista.

Linkki soittolistaan tässä

Miami Vice oli aikoinaan suunnannäyttäjä niin visuaalisuudessa, musiikissa kuin muodissakin, joten eiköhän sarja riitä vielä yhden soittolistan inspiraatioksi. Tämänkertaiselle listalle toivotaan siis tummaa syntikkapoppia a la Jan Hammer, pastellisävyjä, Billy Idolia, GTA Vice Cityä, konetuliaseita, Karibian rytmejä kuten Buena Vista Social Club tai Gloria Estefan, havaijipaitoja sekä etelän kultahammasräppiä mallia Rick Ross. Tyyli on vapaa, mutta pakollinen. Biisien ei siis ole pakko olla alkuperäisestä sarjasta tai edes 80-luvulta, mutta siitä on etua.

miamivice
Katso halutessasi Wikipediasta lista Miami Vicen musiikista.

Mikä on Spotify-perjantai?

Aina torstai-iltana alamme kokoamaan Spotifyssä yhteistä soittolistaa, jolla viikonloppu lähtisi hauskemmin käyntiin. Kuka tahansa on tervetullut lisäämään biisejä listalle, kunhan viikon teemassa pysytään. Listan sisältöä voi puida blogin kommenteissa. Samalla kannattaa ehdottaa seuraavaa teemaa!

Aikaisemmat soittolistat

Vanhemmat listat on suljettu muutoksilta, mutta ne ovat kuunneltavissa tästä:

Spotify-perjantai 1: festarikesä 2009
Spotify-perjantai 2: girls, girls, girls
Spotify-perjantai 3: cover, remix, sample, plagiaatti
Spotify-perjantai 4: planes, trains, automobiles
Spotify-perjantai 5: vuodet vierii
Spotify-perjantai 6: herkkupaloja
Spotify-perjantai 7: yhden hitin ihmeet

Spotify-perjantai 8: lähtöbiisit