Graceskull

graceskull

Graceskull on kahden vaasalaismuusikon, Ove Ritolan ja Julius Thölixin, lempilapsi, joka viettää ensi vuonna 10-vuotisjuhlaansa. Bändin tummasävyistä ja tunnelmallista musiikkia ei ole helppo kuvailla lyhytsanaisesti, mutta jos Nick Cave ja Depeche Mode sattuisivat istahtamaan soittimineen saman leirinuotion ympärille, lopputuloksena saattaisi syntyä Graceskull-pastisseja.

Ilta on järjestyksessään kuudes Graceskullin järjestämä Loska, joten yhtye tietää tarkkaan, miten vuoden pimeimpään ajanjaksoon sopiva teemailta viritetään. Kynttilöillä valaistu Club 25 tullaan koristelemaan lattiasta kattoon ja levymusiikki on yhtä hidasta, harrasta ja kaunista kuin live-esityksetkin. Dresscode on yksinkertainen ja kaikkien helppo noudattaa: pukeudu mustaan.

Meadow Island

meadow island promo1Meadow Island. Kuva: Jussi Sallinen

Meadow Island on Sara-yhtyeestä tutun Joa Korhosen ja Jenni Niemen muodostama duo, joka tekee riipaisevan kauniita balladeja pianolla ja akustisella kitaralla. Ensimmäiset kappaleet ovat jo kuunneltavissa ja ladattavissa internetistä, debyyttijulkaisua suunnitellaan keväälle.

Bon Jouni

bonjouni

Thunderbaumin räjähtävillä keikoilla ei kyyneliä tirautella, joten kosketinsoittaja Jouni Pesola tarvitsi kanavan herkemmälle materiaalilleen. Syntyi Bon Jouni, akustisella aseistautunut laulaja-lauluntekijä. Bon Jouni lisää periamerikkalaisiin alt country- ja folk-vaikutteisiin pilkahduksen skandinaavista melankoliaa, mutta toiveikkuus puskee Jounin biiseissä aina sydänsurujenkin läpi.

Info

Graceskull, Meadow Island, Bon Jouni
Perjantai 4.12.2009 klo 21.00-
Club 25, Raastuvankatu 25, Vaasa
Ikäraja 18 vuotta
Liput 5 EUR (Volumen jäsenet 3 EUR)
Dresscode: Musta

HUOM! Illassa ei käy pankkikortti, varaa käteistä mukaan!

Tapahtuman Facebook-event