Kuvat: Tande

Club 25 toimi vuodet 1990-2007 Vaasan elävän musiikin yhdistyksen eli Welmun tukikohtana. Entiseen Pelastusarmeijan kirkkoon rakennettu rock-klubi on jäänyt niin esiintyjien kuin yleisönkin mieleen tunnelmaltaan aivan ainutlaatuisena keikkapaikkana. Welmun konkurssin ja rakennusta koskevien myyntisuunnitelmien seurauksena on kuitenkin todennäköistä, ettei Club enää palaa rokkikansan käyttöön.

Ettei Clubin merkitys Vaasan (ja koko Suomen) elävälle musiikille unohtuisi, Volume aikoo niputtaa Clubin monet vaiheet valokuvakirjaksi. Kuvaajina ovat toimineet niin amatöörit, harrastajat kuin sittemmin ammattilaisiksi kehittyneet harrastajat. Kuvia täydennetään lyhyillä tarinoilla, joissa entiset Welmu-aktiivit, artistit ja muut musiikkivaikuttajat muistelevat omia Club 25 -kokemuksiaan.

Omistatko Club 25 -kuvia?

Otamme kiitollisena vastaan kaikkea Club 25:een liittyvää materiaalia, kuten valokuvia, keikkajulisteita ja tarinoita. Liitä mukaan kaikki lisätiedot, mitä suinkin tiedät kuvasta: päivämäärä/vuosi, kuvassa esiintyvät henkilöt tai kuvanottotilanteeseen mahdollisesti liittyvä tarina. Jos haluat paperikuvan takaisin, liitä mukaan postiosoitteesi.

Sähköpostiosoite: volume.vaasa(ät)yahoo.com
Postiosoite: Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistys / Kirja
PL 67, 65101 Vaasa

Jos omistat suuren erän kuvia tai tarvitset neuvoja digitaalisen aineiston kanssa, ota yhteyttä ennen kuvien lähettämistä. Keräämme materiaalia 31.12.2008 asti.