Jokainen Spotify-perjantai on jättänyt jälkeensä pitkän ja komean soittolistan, mutta artistikattauksen turha katu-uskottavuus rassaa junttia sisälläni. Listoille tipahtelee Mr. Bunglea, Kraftwerkiä, Leonard Cohenia, Mark Lanegania… tässähän herää epäilys, että listaa täyttää joukko musanatseja.

Rahvaan miellyttämiseksi Spotify-perjantai käväisee tällä kertaa pop-marketissa ja vieläpä sen kertakäyttöisimmällä osastolla. Nyt metsästetään yhden hitin ihmeitä!

Linkki soittolistaan tässä

Mikä lasketaan yhden hitin ihmeeksi, riippuu tietenkin aina kuulijasta. Joka tapauksessa listalle on tarkoitus kerätä bändejä, jotka suuri enemmistö muistaa vain yhdestä biisistä. Jos joku osallistujista nyt haluaa pitää esitelmän Color Me Baddin pitkästä ja loistokkaasta urasta, tehköön sen kommenttikentässä, mutta ainakin minä lasken tämän niljakkaan poikabändin yhden hitin ihmeeksi.

Mikä on Spotify-perjantai?

Aina torstai-iltana alamme kokoamaan Spotifyssä yhteistä soittolistaa, jolla viikonloppu lähtisi hauskemmin käyntiin. Kuka tahansa on tervetullut lisäämään biisejä listalle, kunhan viikon teemassa pysytään. Listan sisältöä voi puida blogin kommenteissa. Samalla kannattaa ehdottaa seuraavaa teemaa!

Aikaisemmat soittolistat

Vanhemmat listat on suljettu muutoksilta, mutta ne ovat kuunneltavissa tästä:

Spotify-perjantai 1: festarikesä 2009
Spotify-perjantai 2: girls, girls, girls
Spotify-perjantai 3: cover, remix, sample, plagiaatti
Spotify-perjantai 4: planes, trains, automobiles
Spotify-perjantai 5: vuodet vierii
Spotify-perjantai 6: herkkupaloja