Tällä kertaa V-Klubilla yhdistimme voimamme Tule Ystävänä -porukan kanssa. Illan artistit ovat Joni Cibulka ja Hei, mukana myös dj Ufo-Matti.

Joni Cibulka

jonicibulka

Joni Cibulka on tällä hetkellä Turussa asuva vaasalainen kitaristi, laulaja ja lauluntekijä. Vuodesta 2002 Joni on äänittänyt joka vuosi levyllisen laulujaan, aluksi englanniksi Mr Hysterical-aliaksella, nykyään suomeksi omalla nimellään. Rehdit kotipolttoiset levyt ovat kiertäneet lähinnä kaveripiirissä, mutta kaksi viimeisintä on julkaistu puoli astetta virallisemmin Tule Ystävänän toimesta. Cibulkan kotiäänitykset saattavat tottumattomaan korvaan kuulostaa karuilta, mutta tummasävyiset kappaleensa ovat harkiten sovitettuja, sanoitukset monisyisiä ja tulkinta koskettavaa. Keikalla Joni esiintyy mies ja kitara -tyyliin Jaguarinsa kanssa.

Hei

hei

Ambient/drone-muodostelma Hei yhdistää minimalistisia sävellyksiä ja improvisaatiota taianomaisen äänivallin etsinnässä. Vuodesta 2004 keikkailleissa kokoonpanoissa on ollut mm. jousi- ja puhallinosastoa, mutta tänä vuonna yhtye on kiertänyt yksihenkisenä keskittyen baritonikitaralla ja efektilaitteilla luomaan jatkuvia ja muuttuvia äänivirtoja. Sointu- ja meluvallien lomassa saatetaan kuulla myös laulu tai kaksi.

Tule Ystävänä on Vaasassa toimiva mikroskooppinen vaihtoehtomusiikkiin erikoistunut cdr-levy-yhtiö ja tapahtumia harvakseltaan järjestävä yhteisö. Vuodesta 2005 lähinnä Club25:ssä ja Doo-Bop Clubilla olleissa tapahtumissa on kuultu mm. amerikkalaista psykedeelistä folkia, italialaista freejazzia, ranskalaista äänikollaasia, kanadalaista underground-hiphoppia, kotimaista ambientia, folkrockia ja vapaata improvisaatiota.

V-Klubissa on mukana Tule Ystävänä -myyntipöytä josta löytää käsintaitelluilla pahvikansilla koteloituja cdr-levyjä ja toivon mukaan myös hienoja silkkipainettuja t-paitoja.

Info

V-Klubi: Joni Cibulka, Hei
Keskiviikko 11.11.2009, lipunmyynti alkaa klo 20.30
El Gringo, Hartmaninkuja, Vaasa
Liput 3 €, Volumen jäsenet 2 €
Ikäraja 18 vuotta

Tapahtuman Facebook-event