RockWerstaan remontti tältä vuodelta alkaa olla ohi, ja valmistelut ensi vuoden remontointia varten alkavat. Pieniä viimeistelytöitä vielä tehdään, joten rakennusmiehiä saattaa näkyä paikalla. Hiljaisuudessa Volume myös vuokrasi yläkerran asunnon ja sinne ovat jo ensimmäiset bändit muuttaneet. Tilaratkaisut eivät olleet parhaat mahdolliset treenikämppiä ajatellen, joten sinne saatiin vain kaksi uutta treenitilaa.

Remonttien aikataulut aina tuntuvat venyvän ja niin kävi nytkin. Remonttin aikana tuli useita viivästyksiä, jotka varmasti otti päähän jokaista osapuolta. Ikkunoiden vaihtaminen oli hankalin vaihe. Ja koska mukana oli monia eri tahoja, tiedon kulkukaan ei ollut aina hyvää. Tämä osittain myös aiheutti sen, että jouduimme avaamaan Werstaan joinain päivinä useita kertoja. Taisi ennätys olla neljä kertaa.

Suuremmilta tappiolta kuitenkin säästyttiin ja kohtalaisesti bänditkin saivat kesän aikana treenata. Kysymällä yleensä asiat selviää, jos on jokin asia liittyen rockwerstaaseen epäselvää, soittakaa mulle tai Idalle, älkääkä tehkö omia päätelmiä tai perustako tietoanne puhtaasti kuulopuheisiin. Asiat yleensä sujuvat mallikkaasti ja ne saadaan hoidettua kuntoon pikaisestikin jos on jotain ongelmia. RockWerstas työllisti etenkin allekirjoittanutta, Idaa sekä Jyseä huomattavan paljon kesän aikana. Ensi vuonna on tulossa samanlainen rumba. Sitä silmällä pitäen on jo nyt varoitettava, että tilat tullaan tyhjäämään kokonaan noin kolmen kuukauden ajaksi. Treenikämpistä kaikki tavarat pois, siltä ajalta ei peritä vuokraa kun tilat eivät ole käytössä. Aikatauluista tulee infoa kun me sitä saamme.

Aukioloaikoja tullaan muuttamaan niin, että arkisin voi treenata pitempään. Nämä laitetaan pian voimaan ja siitä tulee sitten ilmoitus erikseen. Myös ”palveluita” pyritään järjestämään lisää, mm. kahviautomaatti on hakusessa tiloihin. Ideoita ja ajatuksia otetaan vastaan.