Spotify-perjantaita on nyt pyöritetty kuukauden päivät. Ohjelmasta ei näe, kuinka moni käyttäjä listojen laatimiseen osallistuu, mutta biisejä on kertynyt parhaimmillaan lähes 300 ja statistiikka kertoo blogimerkintöjen keräävän toistasataa osumaa kerta. Eli kohderyhmä on löytynyt tällekin harrastukselle.

Tänä perjantaina muistellaan menneitä vuosia, mikä on ehtymätön lähde populäärimusiikin sanoituksissa. Vanhojen muisteluun tuli tartuttua pari viikkoa sitten myös blogissa, mutta nyt otetaan aihe kirjaimellisemmin.

Linkki soittolistaan tässä

Tämän viikon listalle päästäkseen kappaleen on täytettävä jokin näistä ehdoista:

– nimi sisältää vuosiluvun
– nimi sisältää kuukauden nimen
– nimi sisältää viittauksen (menneeseen) aikaan

En ole varma, päivittyykö jaetun Spotify-soittolistan biisijärjestys viiveettä toisille käyttäjille, mutta kokeillaan järjestää vuosiluvut vanhemmasta uudempaan. Kappaleet, jotka eivät sisällä tarkkaa vuosilukua, voi laittaa listan pohjalle.

Mikä on Spotify-perjantai?

Aina torstai-iltana alamme kokoamaan Spotifyssä yhteistä soittolistaa, jolla viikonloppu lähtisi hauskemmin käyntiin. Kuka tahansa on tervetullut lisäämään biisejä listalle, kunhan viikon teemassa pysytään. Listan sisältöä voi puida blogin kommenteissa. Samalla kannattaa ehdottaa seuraavaa teemaa!

Aikaisemmat soittolistat

Vanhemmat listat on suljettu muutoksilta, mutta ne ovat kuunneltavissa tästä:

Spotify-perjantai 1: festarikesä 2009
Spotify-perjantai 2: girls, girls, girls
Spotify-perjantai 3: cover, remix, sample, plagiaatti
Spotify-perjantai 4: planes, trains, automobiles