En ole aikaisemmin juuri innostunut verkkopelaamisesta, mutta nyt taisi löytyä voittaja. Nettimediat uutisoivat nimittäin Monopoly City Streetsistä, muutama päivä sitten lanseeratusta massiivisesta Monopolin verkkoversiosta. Monopolihan on vanha legenda, ja nettiversio on ilmaisena ennakkoluuloton tapa muistuttaa lautapelin olemassaolosta.

monopoli_vaasa

Käyttöliittymä on rakennettu fiksusti Google Mapsin päälle – kyseinen karttapalvelu kun on kattava ja useimmille ennestään tuttu. Pelilautana toimii koko maailma. Uusi pelaaja saa kolmen miljoonan pohjakassan, jolla aloittaa katujen ostamisen ja talojen rakennuttamisen niiden varrelle. Talot tuottavat kadun omistajalle tasaista vuokratuloa ja lisää fyffeä voi haalia Sattuma-korteista sekä tekemällä kannattavia maakauppoja muiden pelaajien kanssa. Kilpailijoita voi kiusata asettamalla heidän kulmilleen hazardeja eli maan arvoa laskevia rakennuksia.

Katuja voi ostaa mistä tahansa maailmasta, mutta koska metropoleissa alkoi olemaan jo tunkua, aloitin kotikaupungin kulmilta. Vaasaan on asettunut muutamia muitakin pelaajia, mutta ostettavia katuja riittää pelin ollessa varhaisessa vaiheessa. Liity mukaan, niin saadaan paikallistasolle vipinää!

Via Peppar.fi