Volumen pikkujoulut: Kalevauva.fi & Sepi Kumpulainen Duo

07.12.2017 @ The Doo-Bop Club

Info

Liity Voulume ry:n vuoden 2018 jäseneksi ja pääset sisään ilmaiseksi! (7€/vuosi) Volumen jäseneksi voit liittyä Studio Ticketissä. Jos et halua liittyä jäseneksi: Ennakkoliput 8€ +toim.maks. Liput ovelta 10€

K-18

torstai 07.12.2017

19 - 23

The Doo-Bop Club
Kauppapuistikko 12
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Kalevauva.fi

Web
Facebook
Spotify

Sepi Kumpulainen Duo

Facebook
Spotify

Täältä tulee Volumen perinteiset pikkujoulut, jotka ovat hulvattomimmat kuin ikinä ennen!
Näistä pikkujouluista ei iloa ja huumoria puutu, kun Kalevauva.fi ja Sepi Kumpulainen tuovat sitä roppakaupalla mukanaan.

Ilta on tietenkin avoinna kaikille, joten tervetuloa nauttimaan tästä Volumen historian hauskimmasta illasta!
Luvassa myös yllätysohjelmaa.

 

TIETOA ESIINTYJISTÄ:

Koko kansaa riemastuttava Kalevauva.fi on Kimmo Nummisen ja Aapo Niinisen luotsaama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka sanoitukset on kerätty suoraan, mistäpä muualtakaan kuin Vauva.fi-foorumilta. Bändi on saavuttanut reippaassa vuodessa suuren kansansuosion, joka johtuu paljolti yhtyeen erityisen samastuttavista teksteistä. Bändi julkaisi depyyttialbuminsa kesällä 2017, joka sisältää mm. hiteiksi nousseet kappaleet: ”Mies syö lapseni vanukkaat” ja ”Vakavissaan, etupyllystä”.

Seppo Tapani ”Sepi” Kumpulainen, eli ”Kalevankadun laulava talonmies” on suomalainen kantaaottavaa kansanmusiikkia, laulelmaa ja huumorimusiikkia esittävä laulaja, joka teki läpimurtonsa 1990-luvun alussa. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa ”Armotonta menoa” ja ”Railakas ilta Venetsiassa” sekä nyt uutena, uunituoreena hittinä mm. Neste K bensa-asemien TV mainoksista tuttu ”Ole Rohkea Vaan”
Komppikaverina duossa mukana muusikko Juha Saunala.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat