Volume & Ritz esittää: IISA

09.03.2019 @ Ritz

Info

Studio Ticket / Netticket:  14€ / 12€ (Ritz & Volumen jäsenet) + toim.maksu.

Ikärajaton

lauantai 09.03.2019

19 - 23

Ritz
Kirkkopuistikko 22 A
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Iisa on laulaja–lauluntekijä, joka tunnetaan pysäyttävistä, hätkähdyttävän herkistä popkappaleistaan ja hän saapuu esiintymään Vaasan Ritziin 9.3.2019!

Loppuvuodesta 2018 ilmestynyt Iisan kolmas studioalbumi Päivii, öitä (EMI Capitol Finland) toi artistin ilmaisuun entistä tummempia, syviä sävyjä ja lunasti yleisön korkeiksi kasvaneet odotukset kirkkaasti. Päivii, öitä -levyä työstettiin tinkimättömästi nimekkään tekijäkaartin kanssa, ja se antaa vahvaa näyttöä Iisan taiteellisesta kunnianhimosta ja uudistumiskyvystä. Julkaisua edeltäneistä Kun olit nuori ja Jos se sattuu -sinkuista tuli yleisön välittömästi omakseen ottamia keikkahittejä.

Sanoittajana ansioitunut Iisa tunnetaan myös lukuisista maamme eturivin artisteille kirjoittamistaan hiteistä (mm. Kaija Koo, Laura Närhi, Jannika B). Livenä Iisa on nelihenkinen, kotimaan klubeja, konserttisaleja ja festivaaleja aktiivisesti kiertävä yhtye. Iisan kokoonpanossa soittavat Antti Hietala (rummut), Omar Zakik (kitara) ja Veli Kauppinen (basso).

***

Iisa är en artist och låtskrivare känd för sina häpnadsväckande känsliga poplåtar!

Studio Ticket / Netticket: 14€ / 12€ (Ritz & Volume medlemmar) + exp.avg.
Spelningen har ingen åldersgräns!

Iisas tredje studioalbum Päivii, öitä släpptes i slutet av 2018 och bjöd på mörkare och djupare toner som rosades av såväl lyssnare som kritiker. Albumet bearbetades med ett namnstarkt team och är ett bevis på Iisas konstnärliga ambition och förnyelseförmåga. Singlarna Kun olit nuori och Jos se sattuu har blivit stora publikfavoriter på Iisas live-spelningar.

Förutom den egna artistkarriären har Iisa även gjort sig känd som låtskrivare för bl.a. Kaija Koo, Laura Närhi och Jannika B. Med en banduppsättning på fyra personer har de turnerat aktivt på klubbar, i konsertsalar och festivaler. Iisas band består av medlemmarna Antti Hietala (trummor), Omar Zakik (gitarr) ja Veli Kauppinen (bas).


INFO:

IISA @ Ritz
Lauantai 9.3.2019
Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa

Liput myynnissä:
Studio Ticket / Netticket:
14€ / 12€ (Ritz & Volumen jäsenet) + toim.maksu.
www.studioticket.fi

Keikka on ikärajaton!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat