Volume Metal Night: Throes of Dawn, Psalms for the Dead Sun & Furciferi.

07.04.2017 @ Leipätehdas

Info

Liput ennakkoon: 8€ (6€ jäsenet) Liput ovelta: 10€ (8€ jäsenet)

K-18

perjantai 07.04.2017

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Kevään Volume Metal Nightissa esiintyvät Throes of Dawn, Psalms for the Dead Sun ja Furciferi.

HUOM! PSALMS FOR THE DEAD SUN PERUUNTUNUT!

Kotiyleisölleen rakas Throes of dawn palaa Vaasaan kuuden vuoden tauon jälkeen! Jo yli 20 vuoden ikään ehtinyt vaasalaissyntyinen yhtye julkaisi viime kesänä uuden Our Voices Shall Remain -albumin ja nyt yhtye saapuu juhlistamaan nuorimmaisensa syntymää myös rannikolle. Throes of Dawn esittää progressiivista ja rauhassa voimansa keräävää musiikkia. Pitkän linjan vaasalaisdiggareille yhtye on tuttu alkaen jo 1990-luvulta, jolloin paikkakunnan skenessä supinaa herättivät muun muassa sellaiset nuoret yhtyeet kuin Throes of Dawn, Enochian Crescent ja Rotten Sound.

Psalms for the Dead Sun on yhdistelmä leijuvaa melankolisuutta, raskasta kitaralanausta ja aistikasta naislaulua. Viime ajat yhtye on viettänyt uutta musiikkia säveltäen ja sitä myös kuullaan Leipätehtaan keikalla. Yhtye julkaisi Holy Charade -debyyttialbuminsa keväällä 2015.

Furciferi (lat. ”riiviöt”) on semi-progressiivista ja thrash metallimaista aggrepaahtoa soittava seinäjokelais-kurikkalais-vaasalainen ryhmä. Bändin noin kahden vuoden pituinen, intensiivisesti yhteensä kaksi keikkaa sisältävä Pohjanmaan kiertue saa nyt päätöksensä, kun ryhmä viihdyttää yleisöä Vaasassa virallisesti ensimmäistä kertaa. Esikoispitkäsoitto on työn alla ja demomateriaalia on kuultavissa SoundCloudissa.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat